Alegeri 2020. Veste șoc pentru candidații la Primăria Capitalei. Traian Băsescu dorește să fie iar primar: „Toți pentru București!”

Alegeri 2020. Veste șoc pentru candidații la Primăria Capitalei. Traian Băsescu dorește să fie iar primar: „Toți pentru București!”
Alegeri 2020. Veste șoc pentru candidații la Primăria Capitalei. Traian Băsescu dorește să fie iar primar: "Toți pentru București!"

Fostul președinte al României, Traian Băsescu, se gândește serios la ideea de a concura iar pentru funcția de primar al Capitalei. Acesta a declarat cu câteva zile înainte că este „foarte posbil” ca dorința lui să se concretizeze, însă anunțul oficial îl va face în curând. Luni, președintele PMP, Eugen Tomac, a făcut o postare pe Facebook care a atras atenția multor persoane.

Cine va fi viitorul primar al Capitalei, potrivit PMP

Eugen Tomac pare că nu pierde timpul, astfel că a început campania de strângere a voturilor pentru europarlamentarul PMP, Traian Băsescu. Cu un mesaj pozitiv, președintele partidului și-a exprimat doleanța politică, invitându-și prietenii virtuali să îl susțină.

În atenția tuturor colegilor și susținătorilor PMP! Vă invităm să ne susțineți în campania de strângere de semnături pentru viitorul Primar General al Municipiului București! Cu Băsescu înainte! Toți pentru București!”, scrie Eugen Tomac pe Facebook.

În cursul zilei de vineri, Traian Băsescu a dezvăluit la Digi24 că nu este încă sigur, fiind nevoie să se consulte cu mai mulți colegi de partid.

Încă nu este o decizie luată, dar nu exclud această posibilitate”, declara Traian Băsescu la Digi24, precizând că mai are nevoie de o discuție cu liderii tuturor organizațiilor PMP”, a declarat acesta.

Fostul președinte a prezentat vineri datele unui sondaj CURS, subliniind faptul că dacă va candida, acesta va primi voturi și din partea Gabrielei Firea, dar și din partea lui Nicușor Dan, lucru care îl face să fie cu “conștiința împăcată”.

El și-a explicat inițiativa de a candida la alegerile pentru Primăria Capitalei ca o revoltă împotriva negocierilor pe care PNL și USR-PLUS le-au avut pentru susținerea unor candidați comuni în București.

Ne-au anunțat că nu este loc în această alianță și pentru PMP. Nefiind, ne luăm soarta în mâini. Ei au stabilit că pot câștiga eliminând PMP-ul. De ce să-mi bat eu capul cu problemele pe care ei deja le-au judecat?”, a spus Traian Băsescu, după ce a fost întrebat dacă reprezintă un pericol pentru candidature lui Nicușor Dan.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI