Elena Udrea, decizie la limita legalității. Ce a făcut cu averea de 15 milioane de euro

Iubitul Elenei Udrea, eșec în instanță. Judecătorii au luat decizia categorică: nu mai e cale de întoarcere

Elena Udrea se află la numai un pas de a ajunge în spatele gratiilor, după ce a fost acuzată în toate cele trei dosare penale în care apare ca parte. Cu toate astea fostul ministru încearcă să-și pună la adăpost, atât familia, cât și  finanțele.

Elena Udrea, de Buzău la București, pe drumul spre închisoare

Mai toată lumea i-a aflat parcursul Elenei Udrea către poziția pe care a avut-o în partid, ca mână dreaptă a fostului președinte Traian Băsescu și, ulterior, ministru la turism. Pe vremea când avea 18 ani tânăra blondă Elena Udrea pleca spre București de la Buzău cu aspirații și planuri mărețe. Până la un punct acestea i s-au îndeplinit, mai ales după ce a terminat o facultate, Dreptul, și după ce l-a cunoscut pe milionarul Dorin Cocoș, care avea să îi devină soț.

Elena Udrea, decizie la limita legalității. Ce a făcut cu averea de 15 milioane de euro
Elena Udrea, decizie la limita legalității. Ce a făcut cu averea de 15 milioane de euro

La nici 30 de ani, norocul îi surâde, și intrî în politică, ajungând foarte repede în funcția de consilier prezidențial și, mai apoi, șefa Cancelariei Prezidențiale, pe vremea când Traian Băsescu ocupa cea mai înaltă funcție în stat. A câștigat un mandat de deputat, ca mai târziu, să ajungă în funcția de ministru al turmului și ministru al Dezvoltării Regionale și Turismului. Din păcate, politica este cea care a adus-o astăzi pe Elena Udrea în fața a trei dosare penale și, cu certitudine, să petreacă câțiva ani buni în spatele gratiilor. Multe informații despre averea Eleni UDrea au fost descoperite și de colegii de la impact.ro.

Elena Udrea și cele 15 milioane de euro

După o așa carieră politică și după un mariaj, cel puțin în teorie, de succes, fostul politician Elena Udrea, conform surselor, a strâns o avere considerabilă. Vorbim aici de aproximativ 15 milioane de euro, sub forma unor terenuri, 27 la număr, două vile luxoase în București, un apartament în zona rezidențială Unirii, conturi, maiși de lux și bijuterii. Statul, odată ce i s-au intentat cele procese penale, confomr procedurilor i-a pus sechestru pe avere, mai exact pe bunuri în valoare de 4.6 milioane de euro.

Asta nu a descurajat-o pe blonda de la Drept, astfel că în ulima perioadă a tot mutat din ceea ce avea ca avere, ba pe numele mamei, ba pe numele fiicei sale, prin procedura de donații. Sumele depuse pe numele fiicei, conform datelor, ar fi administrate ulterior de partenerul Elenei Udrea, în eventualitatea în care aceasta va ajunge pentru ani buni în spatele gratiilor. Conform surselor decizia în, cel puțin două dosare, se va da la începutul anului 2021, este vorba de Cazul ”Gala Bute” și cazul ”Hidroelectrica”. Pentru cel de-al trilea dosar penal, ”Dosarul Microsoft” se așteaptă din partea judecătorilo o decizie, dar și aceasta va fii împotriva pârâtei Elena udrea, conform surselor.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI