19 ian. 2024 | 15:44

Elena Udrea, cochetă și în penitenciar. Hairstylistul vedetelor dă verdictul: ”O ajută la psihic”. Metoda folosită de deținute EXCLUSIV

EXCLUSIV
Elena Udrea, cochetă și în penitenciar. Hairstylistul vedetelor dă verdictul: ”O ajută la psihic”. Metoda folosită de deținute EXCLUSIV

Elena Udrea va rămâne, de departe, una dintre cele mai cochete femei din lumea politică. Dar și coafura ei a fost, dintotdeauna, la fir, impecabilă, alegându-se cu titulatura ”blonda de la Cotroceni”. Deși are de executat 6 ani de închisoare, în dosarul ”Gala Bute”, Elena Udrea continuă să se îngrijească și în Penitenciarul Târgșor. Adi Constantin, vestitul hairstylist al vedetelor, ne-a explicat, în exclusivitate pentru Playtech Știri, cât de important este, pentru Elena Udrea, să arate bine, oriunde s-ar afla.

Adi Constantin, hairstylistul vedetelor: ”Aranjarea părului și în penitenciar o ajută la psihic!”

De-a lungul carierei sale de politician, Elena Udrea și-a etalat garderoba, în valoare de zeci de mii de euro, blănuri, pantofi și genți de lux, fiind, de departe, una dintre cele mai elegante femei politician din România. Deși se află în Penitenciarul Târgșor, unde are de executat o pedeapsă de șase ani, în dosarul ”Gala Bute”, Elena Udrea nu renunță la cochetărie, mai ales în ceea ce privește îngrijirea părului.

Deținutele apelează, adesea, la ”metoda șosetelor”, pentru bucle, de care nu pare să fie însă străină nici Elena Udrea. Adi Constantin, vestitul hairstylist al vedetelor, ne-a vorbit, în exclusivitate pentru Playtech Știri, despre preocuparea Elenei Udrea de a arăta bine, în continuare, chiar dacă nu se află în libertate:

”Elena Udrea, fiind o femeie foarte îngrijită, mereu, se decurcă peste tot, oriunde s-ar afla, privind look-ul ei, desigur, atât cât îi permit parametrii. Cu siguranță, aranjarea părului și în penitenciar o ajută și la psihic, pentru că tot ce ține de înfrumusețare, de viață sănătoasă, stimulează, din punct de vedere psihologic.

Eu apreciez că Elena Udrea continuă să se îngrijească. Iar în atâția ani, ea nu și-a schimbat look, coafura, pentru că trebuie să recunosc că îi stă foarte bine așa, cu părul lung și blond și cu breton!”.

Citiți și: O recunoști? Tânăra din imagine a ajuns celebră în toată România: ‘Eram divă’ VIDEO

Ce este, de fapt, ”metoda șosetelor”, la modă, printre deținute?

Cea mai la îndemână metodă a femeilor, care nu se află în libertate, de a avea o coafură îngrijită, este cea a șosetelor. Cum se procedează? Părul, împărțit cu pieptănul, în șuvițe mai groase, se umezește un pic cu apă, apoi se rulează pe câte o șosetă sau pe o bucată de cârpă, și care mai apoi se face nod sau se prinde cu un mic elastic.

Se lasă așa peste noapte. Prin ”metoda șosetelor” părul se buclează. Se pare că la această metodă apelează adesea și Elena Udrea. Cel puțin așa au presupus apropiații ei, în 2015, când au văzut-o ieșind ”fresh”, cu părul buclat, din arest, pentru a se prezenta în fața instanței.

Elena Udrea se luptă, în instanță, să-și dovedească nevinovăția

Elena Udrea, fost ministru al turismului, în perioada 2008-2012, a fost condamnată definitiv, pe data de 7 aprilie 2022, la 6 ani de închisoare, pentru luare de mită şi abuz în serviciu, în Dosarul ”Gala Bute”. Deși toate încercările ei de a-și dovedi nevinovăția au fost, până acum, un eșec, Elena Udrea nu se dă bătută.

Carmen Harra, vestit numerolog, este însă de părere că, în ciuda tuturor eforturilor avocaților ei, de a-i demonstra nevinovăția, în instanță, Elena Udrea nu va fi eliberată, prea curând, din Penitenciarul de femei Târgșor:

”Pe Elena Udrea nu o avantajează perioada. Este în anul personal 7 și intră în anul personal 8, la sfârșitul lui 2024. Poate atunci să se întâmple ceva, dar nu văd că o va scoate cineva de acolo. Și dacă o va scoate, va intra înapoi.

Lecțiile ei karmice nu s-au încheiat, deocamdată, mai are de plătit încă cel puțin doi ani, după calculele mele numerologice”, ne-a declarat Carmen Harra, exclusiv pentru Playtech Știri.

Citiți și: Elena Udrea a fost vizitată de fiica sa în ziua în care a împlinit 50 de ani. Mesajul emoționant al lui Adrian Alexandrov VIDEO

Parteneri
„Trădarea” anului în televiziune! Pleacă de la Pro TV, după 26 de ani și se vehiculează că a semnat deja cu Antena 1
Redactia.ro
Îngrășământul ideal pentru roșii, ardei și castraveți. Aplică-le acest tratament și vor crește într-o bucurie
Click.ro
Un mercenar rus, fost membru Wagner, spune că ucide prizonieri ucraineni din compasiune: „E și un gest de umanitate din partea noastră”
Digi24
„Măcelarul de eunuci”: Un bărbat care a făcut o afacere filmându-se în timp ce își mutila și castra victimele a fost închis pe viață
Digi24
Adelina Pestrițu zguduie internetul românesc cu cel mai recent anunț. Mii de oameni au reacționat!
Unica.ro
Urmează noi zile libere pentru bugetari. Hotelierii se pregătesc deja
EVZ.ro
Star Matinal. Dan Ciotoi, luptă cruntă cu boala! Cum a fost salvat artistul, în ultima clipă. A fost la un pas de moarte: ”Dacă întârziam câteva ore...” / VIDEO
Spynews
Noua regulă din magazinele din România. Decizia care va fi obligatorie prin lege
Capital.ro
Cuvântul care poate da o nouă întorsătură vieții tale: ”Trebuie doar să îl pui înainte de orice afirmație!”
Antena 3
După 12 ani, se întoarce la PRO TV. Primele declarații: „Tot felul de neajunsuri și neînțelegeri..”
Avantaje
PRIMUL mesaj al lui FLORIN PIERSIC: ”Sunt VIU...”
Mediaflux
BOMBĂ! A apărut femeia cu care Traian Băsescu a avut o relație de DRAGOSTE
Stiri din Lume
Horoscop săptămânal 13 - 19 mai 2024: Taurii au o perioadă deosebită în viața lor
Spynews.ro
Ce se întâmplă dacă lucrezi sau speli când ai cruce neagră sau cruce roșie în calendar. Ce spune biserica
Realitatea.net
Florin Salam, în genunchi în fața soției după ce Roxana i-a oferit cadou o mașină de lux! Cum arată noul bolid al manelistului
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'
Shtiu.ro