Elena Merișoreanu, informații de ultimă oră despre soțul ei. Cum se simte bărbatul acum

de: Bișinicu Andreea
28 03. 2021

Clipe dificile pentru Elena Merișoreanu, după ce soțul ei a făcut COVID-19. Cum se simte Viorel Croitoru acum, după ce a fost transportat de urgență la Spitalul Victor Babeș din București, după ce a făcut o formă severă a bolii. Artista a spus tot.

Elena Merișoreanu, informații de ultimă oră despre soțul ei

Îndrăgita cântăreață de muzică populară trece prin momente dificile. A suferit cumplit după moartea bunei sale prietene Cornelia Catanga,  răpusă de coronavirus la numai 63 de ani, iar acum, Elena Merișoreanu a primit o nouă lovitură. Soțul artistei a fost diagnosticat pozitiv cu virusul Sars-Cov-2 și transportat de urgență la spital, după ce a dezvoltat o formă severă a bolii.

Viorel Croitoru are 74 de ani și este internat la Spitalul Victor Babeș din Capitală, acolo unde primește îngrijiri medicale 24 de ore din 24. partenerul reputatei soliste de muzică populară a crezut că este vorba despre o simplă răceală, dar după cinci zile a început să se simtă din ce în ce mai rău, eventual au chmat ambulanța, care l-a transportat de urgență la spital.

Întrebată care este starea de sănătate actuală a soțului său, Elena Merișoreanu le-a transmis jurnaliștilor de la Antena Stars că este foarte bine îngrijit în spital și nu a fost nevoie să fie intubat la aparatul cu oxigen.

„A fost internat mai multe zile şi vreau să spun că a fost foarte bine îngrijit. El a mers la spital într-o stare foarte foarte avansată! Că n-a vrut să se ducă la spital. Nu a fost intubat, dar a avut parte de o îngrijire extraordinară. Vorbim la telefon, dar nu ne-am văzut, pentru că nu se poate intra acolo. Doar ce-i trimitem pachete prin domnul de la poartă care îi duce ce îi trimitem noi. Maine îi dă drumul acasă, maine îl externează”, a declarat Elena Merișorean, conform celor de la spynews.ro.

Ce probleme de sănătate mai are soțul Elenei Merișoreanu

Renumita cântăreață de muzică populară este îngrijorată de starea de sănătate a soțului său, mai ales pentru că acesta suferă și de diabet. Partenerul de viață al Elenei Merișoreanu a chemat Salvarea la patru dimineața, când a simțit că nu mai poate respira cum trebuie. Din fericire ambulanța a sosit la timp și s-a transportat la Spitalul Clinic Victor Babeș, unde se află internat și în prezent.

„A fost foarte rău, să ştiţi. El are şi diabet şi îţi dai seama că nu…A răcit şi după răceala asta, probabil aşa se manifestă. Îi curgea nasul! A stat acasă câteva zile. Dar bineînţeles, că fiind răcit, noi avem în curte trei case. Şi a zis ”mă, stai să stau aici, că îmi este frică să nu vă dau şi vouă răceală.”

Şi a stat mai izolat. Şi într-o dimineaţă pe la 4 i s-a făcut rău, a avut respiraţia mai grea şi a venit Salvarea l-a dus şi asta a fost. Bărbatul meu este un om foarte puternic, deși are diabet, mănâncă sănătos, mâncăm ca pentru vârsta noastră.”, a completat faimoasa solistă.