Elena Merișoreanu, din nou la spital. În ce stare este artista (exclusiv)

Elena Merișoreanu, din nou la spital. În ce stare este artista (exclusiv)
Ce a pățit de data aceasta cântăreața

Elena Merișoreanu a ajuns din nou pe masa de operație. Artista are probleme mari de sănătate.

Se pare că necazurile Elenei Merișoreanu nu se opresc. Vedeta a mărturisit recent că trebuie să se opereze de urgență în perioada următoare. Ei urmează să i se pună o proteză la piciorul drept.

Elena Merișoreanu, din nou pe masa de operație. Ce a pățit cântăreața

Îndrăgita cântăreață spune că, totuși, ultimele analize medicale, cele pe care și le face periodic, au ieșit neașteptat de bine.

Cu toate acestea, vedeta urmează să ajungă din nou la operație, iar asta pentru că nu mai are cartilajul la piciorul drept și are nevoie de o proteză.

“O să mă operez iar, însă aștept să vină doctorul din concediu pentru că este plecat și el câteva zile.

Eu nu mai am cartilajul la piciorul drept și trebuie să îmi pună medicii acolo o proteză. În rest sunt bine, tocmai mi-am făcut toate analizele medicale la o clinică privată și mi-au ieșit toate bune, până și medicii s-au mirat. Mi-au spus că am sănătatea unei tinere de douăzeci de ani”.

Elena Merișoreanu, extrem de solicitată să cânte la evenimente

Cu toate astea, pe plan profesional, vedetei îi merge foarte bine. Ar evenimente, iar pensia pe care o încasează este una decentă.

“Am evenimente, nu mă plâng. Însă, am început să le aleg. Am muncit toată viața, am o pensie omenească, de ce să mă plâng?

Păcatul meu! Weekend-ul trecut am fost la Zilele Marinei. Nu mă mai duc unde este departe, îmi este și mie greu, plus că o viață întreagă am bătut țara asta în lung și în lat.

Și pe lângă asta nu mai merg să mai cânt la țară”, a spus ea pentru impact.ro.

Artista a fost operată din cauza unor pietre la fiere

Recent, artista a trecut printr-o intervenție chirurgicală pentru îndepărtarea unor pietre de la fiere. Doctorul i-a spus că era nevoie urgent de operație, mai ales că aceasta acuza dureri insuportabile.

“Mi-a zis doctorul că mi-a scos pietre (n.r. de la fiere) să fac o fundație la casă. Aproape de un an mă tratează doctorii de stomac, pentru că aveam niște dureri insuportabile.

Nu am mai vrut să spun de stomac… De un an de zile aproape eu iau tot felul, dar nu-mi trece. Acum vreo zece zile parcă mă apucase foamea și nu prea vreau să mai mănânc după 18:00, așa că am zis să-mi pun niște cereale cu lapte. Am dat și mațele afară din mine.

A doua zi nu am mai stat, m-am dus la o doamnă doctor și i-am zis că nu mai pot. Mi-a spus că în câteva ore trebuie să mă operez, că fierea e plină, că pocnește în mine și nu mă mai pot salva”, a spus ea.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI