26 iul. 2023 | 19:02

Elena Merișoreanu a devenit străbunică la 76 de ani! Când va avea loc botezul strănepotului său EXCLUSIV

Monden
Elena Merișoreanu a devenit străbunică la 76 de ani! Când va avea loc botezul strănepotului său EXCLUSIV
“Mă simt foarte bine! E un scump cel mic.” - Elena Merișoreanu

Îndrăgita interpretă de muzică populară a devenit, de curând, străbunică, la vârsta de 76 de ani și se simte mai fericită ca niciodată. Elena Merișoreanu nu se bucură doar de succes și satisfacții pe plan profesional, ci pe plan personal. În exclusivitate pentru Playtech Știri, interpreta ne-a vorbit despre rolul de străbunică, dar și despre proiectele sale din această perioadă.

Cum se simte Elena Merișoreanu? Artista a vorbit despre vremea caniculară: “E mai greu…”

La vârsta de 76 de ani, Elena Merișoreanu este mereu cu zâmbetul pe buze și plină de viață. Nimic nu îi poate sta în cale, nici măcar căldura.

Vezi și: Marea cântăreaţă de muzică populară care îşi pregăteşte retragerea. Are o mare frică: „Va fi foarte dureros!” VIDEO EXCLUSIV

Artista își susține toate evenimentele, fiind obișnuită să îmbrace costumul popular pe vremea călduroasă. De altfel, susține că vremea o pune la încercare, însă se înarmează cu răbdare.

“Mulțumesc lui Dumnezeu, sunt bine! Nu mă îngrijorează vremea, sunt obișnuită. Când eram copil, eram la țară, era cald. Ce să facem? Asta este vremea, trebuie să ne înarmăm cu răbdare și asta e vara.

Treaba este că am spectacole, port costumul popular, e mai greu, dar trecem, ce să facem? Am eveniment lângă Buzău, am și de Sfântul Pantelimon, e foarte frumos.

După mai am prin Dobrogea, prin Deltă, prin mai multe locuri. Asta este munca mea, iubesc ceea ce fac!”, ne-a declarat Elena Merișoreanu, în exclusivitate pentru Playtech Știri.

Elena Merișoreanu, despre rolul de străbunică. Este mai fericită ca niciodată

Elena Merișoreanu este o femeie împlinită! De când a devenit străbunică, artista nu își mai încape în piele de fericire.

Strănepotul este răsfățatul familiei. În exclusivitate pentru Playtech Știri, îndrăgita interpretă de muzică populară ne-a spus cum a trecut prima lună alături de cel mic.

“Mă simt foarte bine! E un scump cel mic. Nu se poate măsura în cuvinte cât de bucuroasă sunt. E foarte bine. Mă bucur că toți sunt sănătoși, asta e cel mai important.

Cred că am simțit mai multe emoții acum, decât atunci când erau feţele mele mici. Nepoata mea este bine, îi mulțumesc lui Dumnezeu. E fericită, își iubește copilul foarte mult

E un răsfățat… Îl pune pe burtă, îi face masaj, iar el ridică capul la doar o lună de zile. Vorbește cu el, iar el începe să gângurească.”, ne-a declarat Elena Merișoreanu, în exclusivitate pentru Playtech Știri.

Vezi și: Anunţul momentului despre Maria Ciobanu. Ce spune Ionuţ Dolănescu despre îndrăgita interpretă de muzică populară

Când va avea loc botezul micuțului? Artista așteaptă cu nerăbdare

Elena Merișoreanu așteaptă cu nerăbdare încreștinarea strănepotului său. Artista ne-a oferit declarații despre eveniment.

“Preotul spune că după 3 luni jumate trebuie botezat copilul. El vrea să țină deja capul sus, dar prin toamnă, iarnă va avea loc botezul, să fie zdravăn.

Abia aștept!”, ne-a mai spus îndrăgita interpretă de muzică popular, în exclusivitate pentru Playtech Știri.

Vezi și: Cântăreaţa de muzică populară care a renunţat la hainele cuminţi pentru fustă scurtă şi machiaj strident. Imagini de neratat de pe scenă!

Așadar, conform celor declarate, artista nu își mai încape în piele de fericire, după ce a devenit străbunică. Mai ales că nepoata sa a născut în urmă cu o lună, un băiețel sănătos, care a umplut casa cu iubire și împlinire.

Parteneri
Cine este femeia care stă non stop lângă patul lui Florin Piersic. Soția marelui actor nu știe mai nimic despre relația lor
Redactia.ro
Locul din România care are peste 10 milioane de ani. Este una dintre cele mai frumoase destinații turistice
Click.ro
VIDEO Cum să irosești 3 milioane de dolari. Rușii au tras cu o rachetă Iskander într-un lansator-momâie lăsat de ucraineni în câmp
Digi24
GALERIE FOTO Cum s-a văzut aurora boreală pe cerul județelor din România
Digi24
Meghan Markle a făcut senzație în Nigeria cu rochia ei! Cum a apărut îmbrăcată soția Prințului Harry / FOTO
Unica.ro
Superbolid deținut de un om de afaceri român. Repararea mașinii, o mare aventură
EVZ.ro
Carmen Harra, mesaj după ce starea lui Florin Piersic s-a înrăutățit! Ce a transmis clarvăzătoarea: „Nu este timpul...” / FOTO
Spynews
S-a dat ordin SĂ FIE INTERZIS complet. Nimeni nu ar fi crezut că se va lua o astfel de DECIZIE
Capital.ro
Scandal nou, între Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf! Avocatul antrenorului: "Organele de poliție sesizate vor face cercetări"
Antena 3
După 12 ani, se întoarce la PRO TV. A bătut din nou palma cu postul TV din Pache Protopopescu și a dat lovitura. Primele declarații: „Tot felul de neajunsuri și neînțelegeri..”
Avantaje
Schimbări la CNAS. Cardul de sănătate se mută pe telefon
Mediaflux
BOMBĂ! A apărut femeia cu care Traian Băsescu a avut o relație de DRAGOSTE
Stiri din Lume
Cât de bine arată Loredana Groza la vârsta de 53 de ani. Cum s-a afișat artista / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă dacă lucrezi sau speli când ai cruce neagră sau cruce roșie în calendar. Ce spune biserica
Realitatea.net
Mesaje de Izvorul Tămăduirii 2024. Ce să le transmiți celor dragi în această zi sfântă, Vinerea Luminată
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro