Elena Merișoreanu a ajuns la spital după ce s-a infectat cu Covid: „Chiar mi-e frică. A murit și tatăl lui Măruță”

de: Ștefan R. Apostol
04 09. 2024

Face parte din generația celor mai apreciați rapsozi ai muzicii populare românești, și na din iubitele interprete ale genului. Numai că, Elena Merișoreanu a ajuns la spital după ce s-a infectat cu Covid, artista declarând: „Chiar mi-e frică. A murit și tatăl lui Măruță”.

Elena Merișoreanu, infectată cu Covid, pe un pat de spital

Una din cele mai apreciate artiste de muzică populară, Elena Merișoreanu a dat emoții fanilor, după ce declara, conform România TV, că s-a infectat cu Covid. Se pare că starea sa de sănătate nu este una tocmai bună, aflându-se acum pe un pat de spital:

„Acum 5 zile am fost plecată din București și na, știi că în mașină și chiar și în casă nu poți să stai fără aer condiționat.

Mă durea capul, amețeam, simțeam ceva, că nu pot să înghit. Când am văzut că am făcut temperatură, fata a zis: ‘nu, mergem la spital’.

Și am mers la dus la spital, mi-am făcut toate analizele, am stat acolo într-un birou, am o prietenă care e doctoriță și să fac și sânge și mi-au luat și din gât, din nas, și s-a confirmar că e Covid”, a dezvăluit Elena Merișorenu, în exclusivitate pentru România TV.

Artista este speriată de cele întâmplate cu tatăl lui Cătălin Măruță

În urmă cu doar câteva zile, Cătălin Măruță avea să anunțe că tatăl său, Constantin Măruță avea să se stingă din viață. Decesul a suvernit, se pare, după o infectare cu covid, fiind internat încă din 6 august la Institutul „Matei Balș”, din Capitală.

Ulterior, ca urmare a apariției unor complicații, avea să fie transferat la un alt spital, dar medicii nu au mai putut face nimic. În contextul acestor situații, Elena Merișoreanu spune că este speriată, făcând referire la cauzele care au dus la decesul tatălui vedetei PRO.

„Nu am rămas la spital că mi-e frică și o să vină acasă să îmi facă perfuzii. Chiar mi-e frică. Am văzut că în ultimul timp s-au întâmplat foarte multe în spitale, a murit atâta lume, chiar și niște fete tinere pe care le știam, a murit și tatăl lui Măruță și am zis nu, nu, nu”, a mai dezvăluit cântăreața, conform sursei citate.

Noi cazuri de covid sperie populația

Deși din 19 iunie 2022 autoritățile nu au mai actualizat listele cu cazurile de infectare, se pare că mai vorbim în 2024 de infectări și, din nefericire, de decese.

Majoritatea deceselor au survenit la pacienți cu multiple comorbidități, ceea ce a complicat mult lucrurile.

Autoritățile nu spun care ar fi acum numărul cazurilor, focusându-se mai mult pe o posibilă epidemie a virsului West Nile. Să sperăm că n vor escalada, din nou, lucrurile, și că nu vom asista la o nouă posibilă criză.