02 aug. 2021 | 23:54

Elena Marin și-a șocat fanii cu această declarație. Ce le-a mărturisit că are de gând să facă

Monden
Elena Marin și-a șocat fanii cu această declarație. Ce le-a mărturisit că are de gând să facă
Elena Marin și-a șocat fanii cu această declarație. Ce le-a mărturisit că are de gând să facă

Elena Marin ține legătură cu fanii ei și le povestește tot ce face prin intermediul Instagram. Vedeta s-a întors din Republica Dominicană de ceva timp și se concentrează pe ea.

Elena Marin și-a șocat fanii cu această declarație. Ce le-a mărturisit că are de gând să facă

Fosta concurentă Survivor se acomodează cu casa, locul care i-a lipsit atât de mult în ultimele 7 luni. Chiar dacă nu a reușit să vină acasă cu marele trofeu, Elena Marin a trăit o experiență pe care puțini au ocazia să o trăiască.

Ea a fost printre cei mai puternici concurenți la show-ul de supraviețuire, iar faptul că a luptat din greu a avut și consecințe. Vedeta s-a întors acasă cu câteva kilograme în plus din cauza unei dereglări hormonale severe.

Și pentru că la Survivor nu avea oglinzi și se concentra pe meciuri, Elena Marin nu a dat importanță prea mare acestui lucru.

De când a revenit în România, totuși, ea a declarat că se ocupă de ea însăși și vrea să revină la forma de altădată, în primul rând fiind vorba de sănătatea ei, apoi de aspectul său.

Artista a mărturisit că se ferește cât poate de oglinzi și refuză să se uite la propria persoană până nu aunge la aspectul fizic de dinainte de Survivor.

Ce se întâmplă cu Elena Marin

Ea a venit acasă transformată total din cauza unor probleme hormonale. Și Cătălin Moroșanu a vorbit despre faptul că Elena s-a umflat foarte tare la față.

”Când m-am privit în oglindă, a fost tragic. Până nu ajung la forma la care îmi doresc eu, evit să mă privesc în oglindă.

Am grijă ce mănânc, iar ceea mă bucură este că nu am pofte. Acolo eram privați de tot ce voiam, dar acum, că pot avea tot ce îmi doresc, nu am pofte. Poate și pentru că îmi doresc să revin la forma inițială, iar ambiția mea este mai mare.

Momentan nu fac sport, aștept să văd ce spun medicii.

Încă mă doare glezna, este umflată și îmi este greu să port tocuri. Nu aș vrea să fac sport din disperarea mea de a reveni la forma inițială și să stric altceva. Meseria mea este dansul și trebuie să știu că sunt aptă”, a spus Faimoasa.

Când are loc nunta

Vedeta așteaptă momentul în care iubitul ei o va cere de soție, mai ales că el i-a promis că în momentul în care se întoarce va face acest lucru.

Chiar și așa, încă nu s-a întâmplat marele eveniment, iar fosta Faimoasă a încercat să explice elegant de ce.

„Poate Andrei, logodnicul meu, nu a găsit încă momentul potrivit pentru o asemenea propunere. Vă pot spune că încă nu mi-am revenit după încercările din Republica Dominicană.

După cum nici despărţirea asta lungă, de peste şase luni, nu ne-a făcut bine. Încercăm încă, împreună, să stingem focul ăsta care s-a aprins după o atât de lungă despărţire.”, a spus ea pentru impact.ro.

Parteneri
Divorț în familia regală. Au decis să-și spună adio prin intermediul unui comunicat de presă
Redactia.ro
”Victima” luptătorului suspendat pe viață a răbufnit: ”Toată lumea i-a cerut”. Ce a pățit după episodul fără precedent
Digisport.ro
Zodii care își vor dubla norocul și vor obține bani rapid în perioada 24 – 30 aprilie. Vor avea parte de venituri suplimentare care îi vor face foarte fericiți.
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Ultimele ore de viață ale Corinnei, femeia găsită moartă în dulapul din dormitor. Poliția l-a arestat pe iubitul ei
Digi24
Un copil de 10 ani a făcut o mărturisire care le-a dat fiori polițiștilor și a dus la rezolvarea unui caz de crimă vechi de 2 ani
Digi24
Cum arată la interior vila din Las Vegas a Anamariei Prodan. 'Lămâi și mandarini ca ai mei nu are nimeni!'
Unica.ro
Anca Alexandrescu este "o nenorocită", un "cancer"! I-a trădat pe toți cei cu care a lucrat! General SRI, atac murdar la adresa jurnalistei
EVZ.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
E OBLIGAȚIE pentru șoferii din România. REGULA de care trebuie sa țină cont când întâlnesc un radar
Capital.ro
Cel mai rapid dulce de post. O reţetă exotică din doar 3 ingrediente, gata în 5 minute
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
Se schimbă LEGEA! Ce se întâmplă cu românii care NU locuiesc la adresa din buletin
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Imagini cu Adelina Pestrițu în metrou. Cum s-a pozat în transportul în comun: „Faima nu te poate opri să faci lucruri normale”
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro