Elena Marin, întâlnire secretă în pădure la Survivor. Zanni i-a spionat, momente ireale

Elena Marin, întâlnire secretă în pădure la Survivor. Zanni i-a spionat, momente ireale
Elena Marin, intalnire secreta in padure

Faimoșii Elena Marin și Ștefan au fost surprinși împreună, noaptea, în pădure. Zanni s-a furișat și a ascultat tot ce au vorbit.

Elena Marin, întâlnire secretă în pădure la Survivor

Ștefan este cel mai nou concurent din echipa Faimoșilor, iar încă de când a intrat în echipă a demonstrat că este unul dintre cei mai vocali concurenți ai emisiunii. De altfel, coechipierii acestuia nu sunt prea încântați de prezența lui, iar restul echipei îl monitorizează.

Prin urmare, noaptea trecută, cei doi au fost surprinși singuri în pădure, iar Zanni a fost cel care s-a furișat și a ascultat tot ce au vorbit ei.

Cu toate că lucrurile s-au liniștit între Elena și Zanni, tensiunile încă persistă între ei, iar cel care a dat frâu liber discuției despre întâlnirea Elenei Marin cu Ștefan a fost Sebi, iar Zanni, curios din fire, i-a urmărit pentru a asculta ce vorbesc. Sebi i-a spus prietenului său, Culiță, ce s-a întâmplat cu o noapte înainte în tabăra lor.

”Ai adormit odată cu găinile. Tu știi ce s-a întâmplat aseară, mă?”, i-a spus Sebi lui Culiță.

”Ce s-a întâmplat? A venit o navă extraterestră și v-a adus de mâncare. Pe bune, ce s-a întâmplat?”, a spus Culiță.

”Plecase Fane al nostru cu Elena pe drum și al nostru Zannidache s-a dus să asculte ce vorbeau.”, a spus Sebi.

”Le-am zis ăstora, hai după ei să vedem ce vorbesc. Ne-am dus încolo pe drum și ca să nu fim văzuți toți le-am zis că mă duc eu mai în față.”, a spus Zanni.

De ce și-au dat întâlnire în pădure Elena și Ștefan

Astfel, Zannidache a spus că Elena și Ștefan și-au dat întâlnire în pădure, dar ca să nu iasă în evidență au plecat pe rând.

”Și mai vorbeam, mai vorbeam, și în două minute se face și Ștefan că ce e aici, că hau, că bau, a dat roată și s-a dus și el în direcția aia și le zi eu, ia uite-i și pe aștia ca la grădiniță, îi zice aia vezi că mă duc vino și tu în două minute, nu veni imediat că se prind aștia.”, a mai spus Zanni.

Dar Zanni nu a reușit să-și ducă misiunea până la capat, fiind descoperit de Ștefan chiar în timp ce se ascundea prin junglă ca să-i asculte pe cei doi. Zanni a spus că cei doi au discutat despre jocurile de imunitate, dacă Faimoșii vor pierde cele două jocuri, aceasta este o strategie făcută de Sebi și Zanni ca să-i dea afară pe cei doi.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI