Elena Gheorghe, așa cum nu te așteptai să o vezi vreodată. De ce nimeni nu a mai recunoscut-o la petrecerea Elle

Elena Gheorghe, așa cum nu te așteptai să o vezi vreodată. De ce nimeni nu a mai recunoscut-o la petrecerea Elle
Elena Gheorghe și-a impresionat fanii cu ultima ținută

Elena Gheorghe a impresionat din nou cu ținuta pe care a purtat-o la ultimul eveniment public la care a participat. Artista s-a fotografiat și a postat poza pe rețelele de socializare, unde fanii i-au trimis o mulțime de mesaje. Mulți dintre ei nici măcar nu au mai recunoscut-o.

Elena Gheorghe, așa cum nu te așteptai să o vezi vreodată

Artista a participat la un eveniment public, unde au mai venit și alte vedete autohtone. Cum era de așteptat, fiecare a încercat să impresioneze prin ținută și coafură, dar nu multora le-a reușit precum Elenei Gheorghe, pe care unii nici măcar nu au recunoscut-o.

Elena Gheorghe a purtat un corset prelungit, în carouri, în culorile roșu și negru, peste care a pus un palton prins la mijloc cu un brâu, dresuri stil plasă și cizme gladiator. Coafura a fost și ea la înălțime, căci vedeta și-a făcut nu unul, ci trei cocuri. Astfel a reușit să întoarcă toate privirile la petrecere și să facă furori pe Instagram.

Foto: Instagram Elena Gheorghe
Foto: Instagram Elena Gheorghe

Cântăreața s-a fotografiat și a postat poza pe rețelele de socializare, unde fanii au bombardat-o cu mesaje și i-au transmis că este foarte frumoasă. „Cel mai curajos look al meu;) Ce ziceți, vă place?”, este mesajul postat de Elena Gheorghe.

„Ești absolut superbă, iar ultima piesă este bombă”, i-a transmis un admirator, în timp ce un alt internaut a comentat: „Ești minunată, arăți extraordinar.”

Fotografia a fost apreciată de peste 5.000 de persoane în doar 9 ore.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI