Elena Chiriac, criză de plâns la Survivor România după ce Delea a învins-o: „Nu vreau să le dau satisfacție. Nu știi cât mi-am înghițit plânsul” VIDEO

de: Bișinicu Andreea
31 05. 2022

Elena Chiriac a avut parte de o criză de plâns în a doua semifinală Survivor România 2022, după ce a fost învinsă de Alex Delea. Ce le-a spus foștilor săi colegi din echipa Faimoșilor. Tânăra de 19 ani s-a prăbușit și a început să se lamenteze.

Elena Chiriac a început să plângă, după ce a fost învinsă de Alex Delea

Stresul și presiunea finalei Survivor 2022 și-au spus cuvântul, iar Elena Chiriac a cedat nervos, după ce Alex Delea a câștigat colanul de imunitate care l-a propulsat direct în finală.

„Le-am dat satisfacție și nu voiam să le dau satisfacție. Că nu au dreptate, nu vreau să creadă nimeni că sunt slabă. Îmi doresc atât de mult. Mi-a fost atât de greu. Nu știti de cât timp îmi înghit plânsul. De zile întregi. Și când plâng, parcă nu e suficient.

Mi-e tare greu. De când ați plecat voi cu Laura, am rămas singură împotriva tuturor. sunt fericiți că am pierdut!”, a spus plângând Elena Chiriac.

Comentariile internauților nu au întârziat să apară. Telespectatorii Survivor România 2022 au criticat-o dur pe Elena Chiriac pentru felul în care s-a manifestat pe teren.

„Acasa cu serpii!

Drama queen low cost.

Ne-ai umplut de muci!

Leana plânge, a se înțelege că cerșește voturi!

„O să zică lumea că sunt slabă”. Ce crezi, esti!

Gata, a inceput Leana sa se victimizeze, gata incepe plansu, jalea.”, sunt doar câteva dintre comentariile pe care fanii Survivor le-au lăsat pe Facebook.

„Nu mai știu să fiu om normal, sunt sălbatică!”

După ce Alex Delea a câștigat colanul de imunitate care l-a propulsat direct în finala Survivor România 2022, Elena Chiriac și Ionuț Popa au intrat în prima sesiune de vot din a doua semifinală Survivor România 2022.

„Nu-mi vine să cred că a fost ultimul traseu. Nu mai știu să fiu om normal, sunt sălbatică, sunt de-a junglei 100%. Acum nu mai pot să schimb nimic, oamenii m-au văzut autentică, poate prea autentică.

Am spus mereu ce am simțit, poate prea mult. Acum doar aștept să culeg roadele, dacă există. Îmi doresc ca publicul să mă susțină. A fost greu cu băieții la individuale.”, a spus fosta Faimoasă.

Alex Delea a câștigat Survivor România 2022, după ce a cumulat cele mai multe voturi din partea publicului, în defavoarea Elenei Chiriac.