Elena Băsescu s-a despărțit de Cătălin Gheorghe, tatăl fiicei sale. De când nu mai sunt împreună

Elena Băsescu s-a despărțit de Cătălin Gheorghe, tatăl fiicei sale. De când nu mai sunt împreună
Elena Băsescu s-a despărțit de Cătălin Gheorghe, tatăl fiicei sale

Elena Băsescu, fiica fostul președinte al României, s-a despărțit de Cătălin Gheorghe, tatăl fiicei sale, cunoscut drept ”Tomată”. De când nu mai sunt împreună?

Elena Băsescu s-a despărțit de Cătălin Gheorghe, zis ”Tomată”, tatăl fiicei sale

Elena Băsescu, fiica cea mică a fostului lider al țării noastre, s-a despărțit de Cătălin Gheorghe, alias ”Tomată”. Cei doi au avut o relație de doi ani și au decis să se despartă după numai un an de la nașterea copilului lor, al treilea pentru Eba. Primul semn că exista o problemă în relație a fost la botezul fetiței Elenei Udrea, unde ea nu a venit la brațul partenerului ei, lucru care a ridicat semne de întrebare. La scurt timp, s-a aflat că cei doi s-au despărțit în urmă cu aproximativ o lună.

Elena Băsescu s-a despărțit de Cătălin Gheorghe, tatăl fiicei sale. De când nu mai sunt împreună
Cătălin cu fiica sa, Anastasia, alături de bunicul Băsescu

Eba și Cătălin au încercat să păstreze discreția asupra evenimentului. De altfel, cunoscuții spun despre fiica fostului președinte că nu a dramatizat prea mult situația, dat fiind că ocupație principală, orice ar fi, îi sunt cei trei copii. Cât despre motivul separării, nimic clar, pentru moment. Apropiații celor doi susțin că au avut o relație frumoasă, iar Eba a încercat să facă lucrurile să meargă între ei, în pofida diferenței de vârstă, Cătălin fiind cu 12 ani mai tânăr decât ea.

EBA, înlocuită de Syda, fostul soț, cu Sheila

Bogdan Ionescu, alias Syda, a trecut mai departe după separarea de Elena Băsescu. Noua parteneră se numește Sheila. Cei doi au fost surprinși de fotoreporterii wowbiz.ro, într-un local din Capitală, în timp ce se îmbrățișau și se purtau precum adolescenții la prima întâlnire. Se zvonește că bruneta, originară din Craiova, provenită dintr-o familie înstărită, îi este în inimă de o bună bucată de vreme.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI