Elena Băsescu, apariție de senzație pe stradă. Cât de scump era îmbrăcată

de: Alexandra Chivu
23 08. 2020

Elena Băsescu a început de mulți ani să surprindă prin vestimentațiile sale aparent simple, dar care conțin accesorii de mii de euro. Similară este și apariția deunăzi, când s-a dus la coafor purtând o ținută în valoare de peste 3.000 de euro.

Elena Băsescu, la coafor într-o ținută de mii de euro

Mamă a trei copii, Elena Băsescu a rămas o împătimită a accesoriilor de lux și după ce a trecut la o altă etapă a vieții. De altfel, dresingul mezinei familiei Băsescu arată ca o adevărată casă de modă, aceasta putând oricând să concureze cu Victoria Beckham sau Paris Hilton.

Bruneta afișează zilnic haine și accesorii care costă fie cât o mașină de lux, fie cât o vacanță în Thailanda. Dar cine s-ar aștepta să se ducă până și la coafor ”cu pretenții”? Ei bine, așa îi e năravul de la răsărit până la apus. Recent, fotoreporterii Click! au surprins-o pe EBa cu o geantă Christian Dior pe braț, un exemplar Diorcamp Bag, lansat în 2019, găsit în magazinele online exclusiviste la prețul de 2.750 de euro.

Foto: Click!

În vizia la salonul de înfrumusețare a purtat geanta la o ținută sport, iar în picioare a avut papuci Givenchy, pe care îi are de doi ani. Şlapii pot fi găsiţi în magazinele online de lux la preţul de 1.000 de lei, cam de 100 de ori mai mult faţă de o simplă pereche de papuci.

Ioana Băsescu nu se afișează cu haine de firmă

Ioana Băsescu, fiica cea mare a lui Traian Băsescu, este surprinsă adesea fără niciun brand la vedere, acesteia neplăcându-i să își arate achizițiile vestimentare, spre deosebire de sora sa, o adevărată împătimită a modei. Cu toate acestea, nici ea nu are o viață lipsită de lux, căci locuiește într-un adevărat palat, evaluat la 1,4 milioane de euro.