24 iun. 2020 | 23:28

Ce tarife are, de fapt, Ioana Băsescu la cabinetul notarial. Așa face bani fiica fostului președinte

Monden
Ce tarife are, de fapt, Ioana Băsescu la cabinetul notarial. Așa face bani fiica fostului președinte
Ce tarife are, de fapt, Ioana Băsescu la cabinetul notarial. Așa face bani fiica fostului președinte

Ioana Băsescu, fiica fostului președintre Traian Băsescu, are un cabinet notarial în București. Astfel, a ieșit la iveală ce tarife practică fiica fostului președinte la cabinetul notarial. Afacerea este situat în cartierul Primăverii.

Ce tarife practică Ioana Băsescu la cabinetul notarial. Câți bani face fiica fostului președinte

Fiica cea mare a lui Traian Băsescu lucrează de 13 ani ca notar public și îi merge din ce în ce mai bine, scrie impact.ro.  Ioana Băsescu Pricop deține un cabinet notarial de top, amplasat pe șoseaua București-Ploiești. Din asta, fosta fiică a președintelui reușește să aibă câștiguri mai mult decât frumoase. Acestea depășesc 20.000 euro pe lună.

Cei care au călcat pragul biroului notarial al Ioanei Pricop au fost surprinși să constate că aceasta practică prețuri mici. “Face o mulțime de bani pentru că are prețuri foarte bune. Majoritatea constructorilor imobiliari din București lucrează cu ea pentru că are cel mai mic tarif din piață. În timp ce alte cabinete notariale încasează între 60000 și 7000 lei pentru un contract de vânzare cumpărare a unui apartament, la Ioana nu sare de 5000 lei. În plus, este serioasă, punctuală și întotdeauna se ține de cuvânt”, a mărturisit unul dintre clienții acesteia.

Ioana Băsescu este căsătorită cu Radu Pricop

Ioana Băsescu este căsătorită cu Radu Pricop

Ioana Băsescu și-a început cariera cu un cabinet la țară

Înainte de a-și deschide cabinetul notarial în București, Ioana Băsescu a avut un cabinet în comuna Păunești. Ioana Băsecu a susținut examenul pentru postul de notar în 2006 și a obținut nota 5,70 la proba teoretică și 9,35 la proba practică, acesta fiind motivul pentru care a fost repartizată la țară, în funcție de medie.

După câțiva ani, fiica fostului președinte a cerut Uniunii Naționale a Notarilor Publici transferul în Capitală. Imediat după obținerea transferului, Ioana Băsescu a deschis un notariat în vechiul conac al fermei Institutului Agronomic. Aici, afacerea a mers bine, iar cifra de afaceri s-a apropiat de aproape 1 milion de euro pe an. De curând, Ioana Băsescu și-a mutat afacerea într-o clădire selectă din cartierul Primăverii. În aceeași clădire de birouri își desfășoară activitatea și avocatul Radu Pricop, soțul Ioanei Băsescu.

Parteneri
Ireal! Ce face Kate Middleton noaptea pe întuneric. Prințul William a rămas șocat
Redactia.ro
Nedreapta istorie a vilei de pe Docenților nr.7, dăruită din iubire unei celebre actrițe de o frumusețe copleșitoare
Click.ro
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Digi24
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
O fetiță de nici doi ani a murit după ce a înghițit biluţe magnetice. Ce mesaj a transmis mama micuței pentru părinţi: ”Să nu cumpere aşa ceva...”
Spynews
Decizia finală privind pensiile românilor. Ciolacu a dat ordin: Din respect față de seniori
Capital.ro
Județul din România care a dat lovitura: are o reputație turistică uriașă, iar liderii de aici au investit de peste 10 ori valoarea bugetului local
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
ANUNȚUL PRIVIND PENSIILE! Ministerul Muncii a DAT VESTEA
Mediaflux
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro