10 iun. 2021 | 12:12

El este criminalul fashionist din Iași. De necrezut cum a putut să apară în fața judecătorilor

News
El este criminalul fashionist din Iași. De necrezut cum a putut să apară în fața judecătorilor
El este criminalul fashionist din Iași

Un bărbat din Iași a fost recent eliberat din pușcărie, însă a fost arestat din nou după ce a agresat o femeie. Individul s-a prezentat în fața judecătorilor încălțat cu o pereche de șlapi roz. Judecătorii au decis să-l plaseze în arest pentru 30 de zile.

Criminalul fashion din Iași

Bărbatul a fost eliberat cu puțin timp în urmă din pușcărie, ispășind o pedeapsă pentru omor. A ajuns din nou în fața judecătorilor după ce împins o femeie în fața unei scări de bloc. Pe 31 mai, individul se afla în zona blocului M1 de pe strada Romană. Aici a împins o femeie care s-a dezechilibrat și a căzut. În urma căderii, femeia are nevoie de 40 de zile de îngrijiri medicale.

„Polițiștii ieșeni au identificat o persoană în vârstă de 51 de ani bănuită de comiterea infracțiunii de lovire sau alte violențe. Aceasta a fost reținută pentru 24 de ore, iar ulterior a fost arestată pentru 30 de zile. Cercetările continuă pentru stabilirea întregii situații de fapt”, au transmis reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Iași.

Constantin Fuștei, bărbatul acuzat, a fost eliberat însă mai are de executat 1.000 de zile de închisoare. Dacă se va stabili că este vinovat în urma verificărilor, cel mai probabil se va întoarce pentru câțiva ani în spatele gratiilor.

Din ce în ce mai multe dosare penale pentru lovire în Iași

În urmă cu câteva săptămâni, polițiștii din Iași au demarat o serie de cercetări pentru lovire sau alte violențe în cazul unui conflict izbucnit în cartierul Tătărași. În acest dosar sunt audiate mai multe persoane, printre care și un bărbat acuzat de lovire. Acesta ar fi lovit o femeie. În urma unui apel la 112, polițiștii au reținut patru persoane pentru 24 de ore, pentru tulburarea liniștii publice, lovire sau alte violențe.

„Polițiștii ieșeni fac cercetări într-un dosar penal de tulburarea ordinii și liniștii publice și lovire sau alte violențe. Patru bărbați au fost reținuți pentru 24 de ore. Din investigațiile efectuate până în prezent s-a constatat faptul că, în noaptea de 21 spre 22 mai 2021, un tânăr de 23 de ani ar fi lovit o femeie, iar, ulterior, în timp ce s-ar fi aflat pe drumul public, împreună cu alți 3 bărbați, cu vârste cuprinse între 44 și 54 de ani, toți din municipiul Iași, ar fi agresat fizic un alt bărbat, tulburând totodată ordinea și liniștea publică. Pe baza probatoriului administrat în cauză, cei 4 bărbați au fost reținuți de polițiști, pentru 24 de ore, fiind duși în arest”, au spus polițiștii ieșeni.

Sursă foto: BZI

Parteneri
Cum a vrut Ungaria unirea cu România. Dezvăluiri fără precedent
Redactia.ro
Lovitură de teatru! De ce ar fi făcut luptătorul MMA gestul golănesc către fata din ring: ”N-am altă explicație”
Digisport.ro
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea în care trăia ca un rege
Digi24
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după 24 de ani. Ucigașul a dezvăluit totul de pe patul de moarte
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
S-a dat decizia pentru TOATE FEMEILE, inclusiv cele din România. Noile norme vor fi total OBLIGATORII
Capital.ro
Patru zodii vor avea noroc la bani înainte de Paște | Se îmbogățesc rapid, iar oportunitățile apar de nicăieri
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
ALARMĂ de la medici. PRAFUL SAHARIAN poate fi mortal
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro