Ei sunt părinții Emmei Răducanu. Cum arată cei care i-au dat viață și au încurajat-o să joace tenis

Ei sunt părinții Emmei Răducanu. Cum arată cei care i-au dat viață și au încurajat-o să joace tenis
Ei sunt parintii Emmei Raducanu. Cum arata cei care i-au dat viata

Emma Raducanu, în vârstă de 18 ani, a făcut istoria tenisului și a devenit prima calificativă care a câștigat US Open în timp ce mândrii ei părinți au susținut-o de acasă, din Marea Britanie. Cum arată mama și tatăl.

Cine sunt părinții tenismenei Emma Răducanu

Într-o alergare incredibilă, la doar câteva săptămâni după deschiderea rezultatelor sale, tânăra jucătoare cu origini românești a distrus fiecare adversar din calea ei, reușind performanța de a nu pierde nici măcar un set în tot turneul.

Emma Raducanu a câștigat 10 meciuri consecutive pentru a trece de la calificare la titlul de campioană a turneului de Grand Slam US Open. Sportiva a câștigat 2,5 milioane de dolari, culminând cu o victorie directă în fața canadiencei Leylah Fernandez.

Creșterea remarcabilă a Emmei Răducanu va fi confirmată luni, 13 septembrie, când sportiva va urca în clasamentul WTA, ocupând locul 23.

Acesta este al doilea turneu de Grand Slam la care participă tenismena de 18 ani, la două luni după ce a fost forțată să se retragă de la Wimbledon 2021, acuzând dificultăți de respirație. Emma Răducanu le-a mulțumit părinților ei pentru faptul că mereu au susținut-o.

„Vorbesc cu părinții mei, nu prea vorbim atât de mult despre tenis, dar ei chiar vor să știe cum sunt în aceste momente și, să știi, dacă nu le am aici cu mine, aș avea le-au plăcut să fie aici și putem sărbătorim cu toții împreună sau ar putea fi alături de mine și să experimenteze aceleași lucruri, dar știi, se uită de acasă foarte mândri.

Tatăl meu mi-a spus „ești chiar mai bun decât credea tatăl tău”, așa că a fost liniștitor.”, a declarat Emma Răducanu, câștigătoarea turneului US Open 2021.

Emma Răducanu s-a născut în Ontario, Canada, pe data de 13 noiembrie 2002. Părinții ei Ian și Renee Răducanu sunt profesioniști în industria financiară română și chineză. Cei doi s-au mutat la Londra pe vremea când fiica lor avea doar doi ani.

Emma Răducanu are tată român și mamă chinezoaică

Familia Emmei Răducanu locuiește în Bromley, Marea Britanie, acolo unde tenismena a început să joace tenis la vârsta fragedă de cinci ani, urmând ulterior școala Newstead Wood, din Orpington, Kent.

Odată cu pandemia de coronavirus, adolescenta și tatăl ei obișnuiau să loveau mingi de tenis împreună pe stradă. Emma Răducanu le este recunoscătoare părinților ei pentru faptul că mereu au susținut-o în cariera sa.

„Cred că încrederea vine doar din credința interioară. Mama mea provine dintr-un mediu chinez, au o credință de sine foarte bună. Nu este neapărat să spui tuturor cât de bun ești, ci este să crezi asta în tine.

Chiar respect asta despre cultură. Au fost insistenți într-o oarecare măsură. Nu doar în tenis, ci în toate. Cred că am dezvoltat această mentalitate încă de la o vârstă fragedă.”, a declarat Emma Răducanu, potrivit jurnaliștilor de la The Mirror.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI