12 apr. 2024 | 09:13

Ei sunt finaliștii Survivor All Stars 2024. S-a aflat cine sunt concurenții care se luptă pentru marele premiu

Emisiuni TV
Ei sunt finaliștii Survivor All Stars 2024. S-a aflat cine sunt concurenții care se luptă pentru marele premiu
Ei sunt finaliștii Survivor All Stars 2024. S-a aflat cine sunt concurenții care se luptă pentru marele premiu

Survivor All stars este una dintre cele mai iubite emisiuni ale momentului. Fanii competiției ard de nerăbdare să afle cine sunt cei care se vor lupta pentru marele premiu, iar numele lor deja s-a aflat. Cine ar fi finaliștii jocului, care sunt tot mai aproape de victorie.

Ce concurenți ajung în finala Survivor All Stars 2024

S-a aflat cine sunt finaliștii ce vor lupta pentru marele premiu la Survivor All Stars 2024. Deși nimeni nu se aștepta la ei, aceștia vor da tot ce au mai bun în ultima fază, pentru a câștiga cele 100.000 de euro puse la bătaie în acest joc.

Majoritatea credeau că lupta finală se va da între sportivii din competiție. Se pare, însă, că Ana Pal (luptătoare MMA), Ana Porgras (gimnastă), Cătălin Moroșanu (luptător K1), Cătălin Zmărăndescu (luptător K1) și Ștefania Stănilă (gimnastă) nu au reușit să ajungă la final.

Așa cum ne-au obișnuit, Viperele Vesele vin cu noi previziuni despre show-urile TV ale momentului. Contul de Instagram, care face tot felul de dezvăluiri ce se dovedesc a fi adevărate, a scos acum la iveală și numele celor care vor ajunge în marea finală a Survivor All Stars 2024.

Potrivit sursei precizate anterior, doar bărbați vor ajunge în ultima fază a competiției. Astfel, Iancu Sterp, fratele manelistului Culiță Sterp, Zanni, fost câștigător și Andrei Ciobanu se vor lupta pentru titlul de supraviețuitor.

„În avans și în exclusivitate pentru urmăritorii paginii de instagram Viperele Vesele, vă anunțăm finaliștii Survivor România All Stars. Iancu Sterp, Zanni și Andrei Ciobanu se vor lupta în finala emisiunii, care va avea loc la sfârșitul lunii mai, pentru marele premiu în valoare de 100.000 euro!”, scrie sursa citată.

Cine sunt ultimii concurenți eliminați din competiție

În prezent, Zanni are cel mai bun palmares din competiție, cu 42 de victorii din 77 de meciuri. El este urmat de Iancu Sterp, cu 33 de victorii din 65 de meciuri și Andrei Ciobanu cu 33 de victorii din 66 de meciuri.

Tot Viperele Vesele au dezvăluit și cine vor pleca ultimii din competiție, înainte de marea finală. Astfel, cei care vor fi doar cu un pas mai departe de marele premiu sunt Robert Moscalu și Sorin Pușcașu, unii dintre favoriții celor de acasă.

„Ultimii eliminați din competiția Survivor România All Stars înaintea marii finale vor fi Robert Moscalu și Sorin Pușcașu”, mai spune sursa citată.

De precizat că rezultatul final depinde de voturile celor de acasă. În mâinile telespectatorilor stă victoria concurenților, dar și în aptitudinile lor, care îi vor ajuta să depășească cu brio toate probele de care vor avea parte în competiția de la ProTV.

Andrei Ciobanu, din nou în pericol de eliminare

După ce Andrei Ciobanu a fost salvat de la eliminare și readus în echipa Războinicilor, colegii săi au avut o sarcină destul de dificilă. Săptămâna aceasta, echipa albastră a pierdut bătălia pentru imunitate, iar un războinic era în pericol de eliminare.

Așa cum era de așteptat, Andrei Ciobanu a primit cele mai multe voturi din partea coechipierilor săi joi, 11 aprilie 2024. Nu a reușit să se adapteze complet și încă mai primește săgeți din partea colegilor săi, care nu înțeleg de ce a mai primit o șansă.

Războinicul s-a confruntat cu Lola, concurenta nominalizată de Iancu Sterp. Jocul nu a menajat pe nimeni, iar duelul de eliminare a fost câștigat de Andrei Ciobanu. Cei doi candidați au luptat din răsputeri pentru a rămâne în competiție, iar cel mai bun a câștigat.

Daniel Pavel a făcut un anunț important după eliminare: începe faza individualelor, cea mai grea parte a jocului. Competiția supremă de la Pro TV se apropie tot mai repede de final, conflictele se înăspresc, iar tensiunea dintre concurenți devine mai puternică de la o zi la alta.

Parteneri
Tragedie pentru Tzancă Uraganu. Nepotul manelistului a murit la o vârstă fragedă
Redactia.ro
Cele 4 zodii din horoscop care își schimbă destinul în mai 2024. Vor trăi cea mai frumoasă vară din viața lor
Click.ro
O olandeză cu depresie va fi eutanasiată, pentru că „nu mai poate face față”. Are doar 28 de ani
Digi24
Trupul unei tinere a fost turnat în beton în urmă cu peste 50 de ani. Abia acum polițiștii au aflat cine este și povestea ei ciudată
Digi24
Jojo, apariția serii la Premiile Gopo 2024! Rochia ei decupată a făcut senzație! FOTO
Unica.ro
Ce s-a arătat pe geam, în casa lui Lucas, nepotul lui Tzancă Uraganu, înainte ca acesta să moară. Alina Marymar, postare cutremurătoare: „Alt semn...” / FOTO
Spynews
Lege nouă pentru românii cu COPII. S-a dat total INTERZIS de marți, 30 aprilie
Capital.ro
1 Mai, Ziua Muncii. Cum a apărut această sărbătoare și ce semnificație are
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
PENSIILE recalculate, CÂND vin PRIMII BANI! ANUNȚ oficial
Mediaflux
Dublă tragedie în Săptămâna Mare, în Călărași. O bunică a murit dupa ce a aflat că nepoata de patru ani s-a stins din viață
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Ce a putut găsească o mamă în camera fiicei care spunea că aude „monștri”. Trăiau în peretii casei!
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro