14 nov. 2023 | 11:48

Edward Sanda va lansa o piesă alături de o artistă celebră din România. Anunțul a fost făcut de cântăreață

Monden
Edward Sanda va lansa o piesă alături de o artistă celebră din România. Anunțul a fost făcut de cântăreață
Edward Sanda va lansa o piesă alături de o artistă celebră din România. Anunțul a fost făcut de cântăreață

Edward Sanda pregătește un proiect important. Artistul pune la cale surprize importante pentru fanii lui: va lansa o piesă alături de una dintre cele mai cunoscute artiste din România. Chiar cântăreața a făcut marele anunț, urmează un proiect muzical de excepție.

Edward Sanda, colaborare de excepție

Edward Sanda este unul dintre cei mai iubiți artiști din România. Piesele sale sunt pe buzele multor oameni și răsună la radio, iar el este foarte apreciat. Faima lui a crescut și mai mult în urma participării la America express, alături de soția sa Cleopatra Stratan.

Cei doi au avut un parcurs interesant în cadrul competiției, dar au ajuns să plece acasă primii. Stresul, foamea și alte condiții dificile au complicat din ce în ce mai mult șederea lor la America Express, motiv pentru care echipa lor a fost prima eliminată.

Edward Sanda și Cleopatra Stratan se concentrează în acest moment doar pe cariera lor muzicală. Artistul deja plănuiește o colaborare la care nimeni nu se aștepta, cu care speră să dea lovitura în industrie.

Nu au mai apărut pe scenă împreună, dar acum vor avea propria lor piesă. Muncesc din greu la ea și speră că cei de acasă vor fi surprinși de ce va ieși. Anunțul a fost făcut chiar de marea artistă.

Edward Sanda scoate piesă cu Alina Sorescu

Cea alături de care pregătește un nou piesă este chiar marea artistă Alina Sorescu. Este pentru prima dată când cei doi colaborează și sunt foarte încântați de această ocazie.

Vezi și: Cleopatra Stratan şi Edward Sanda, despre scenele de la America Express care nu s-au dat la TV. Ce nu au văzut telespectatorii

Amândoi au voci bune, sunt celebri și cred că va fi o piesă de mare succes. Sunt foarte fericiți și deja muncesc din greu pentru a lansa cât mai repede melodia care va deveni hit.

„Ghiciți cu cine lucrez la noua piesă”, a scris Alina Sorescu în mediul online.

Alina Sorescu a trecut prin cea mai grea perioadă a vieții sale, dar a găsit acum curajul să zâmbească din nou. A depășit suferința provocată de divorț și se bucură acum de timpul petrecut alături de fetițele sale și de liniștea la care a visat mereu.

Artista nu duce lipsă de proiecte și are mereu ceva de făcut, fiind una dintre cele mai apreciate cântărețe din România. Este hotărâtă să muncească din greu, să ajungă cât mai sus și să le ofere fiicelor sale tot ce au nevoie, ca să nu ducă lipsă de nimic.

Cum se menține Alina Sorescu în formă

Alina Sorescu a fost încercată de viață și a trecut printr-un divorț foarte dureros. La mijloc a fost vorba despre doi copii, a luptat mult pentru custodia lor, dar acum este liniștită și vrea să aibă grijă și de ea.

Te-ar putea interesa și: Câți bani ar fi luat Cleopatra Stratan și Edward Sanda pentru 3 săptămâni la America Express. Suma nu este de neglijat

Alina Sorescu are deja 37 de ani, dar se menține în mare formă. Are grijă de ea, are o siluetă perfectă și este mereu îngrijită și impecabilă. Mulți se întreabă dacă a apelat la medicul estetician, dar tot ce face este să fie responsabilă.

Alina Sorescu, vedeta apreciată, a discutat deschis despre filosofia sa privind stilul de viață și a dezvăluit că nu adoptă diete restrictive, ci alege în schimb să adopte un regim alimentar echilibrat. Nu îi place să țină regim sau să se abțină de la prea multe, dar este atent cu tot ce consumă.

Cu toate că programul său este adesea agitat și solicitant, Alina își exprimă dorința de a reintegra clasele de Pilates în rutina sa. Îi place sportul, este activă și face tot ce poate ca să arate bine și să fie în formă, pentru a se dedica pe deplin fiicelor sale.

Nu crede în diete, pentru că nu sunt eficiente în cazul ei. Îi place să slăbească organizat, cu un stil de viață sănătos și nu este adepta înfometării, motiv pentru care a fost mereu slabă.

„Nu fac excese, cred că acesta este secretul. Dacă ai această regulă în minte, poți pe termen lung să ai grijă de silueta ta. O dietă nu înseamnă un răspuns pe termen lung, e o chestiune limitată în timp, după care dacă nu ai niște reguli clare, pui imediat la loc kilogramele pe care le-ai dat jos.

Mi-ar plăcea să am mai mult timp pentru sport, cum obișnuiam înainte. Am avut în această perioadă un timp foarte aglomerat și nu am mai avut timp să ajung. Mie îmi place foarte mult pilatesul și mi-am propus ca în curând să revin la activitatea mea acolo.’, a declarat Alina Sorescu.

Parteneri
Cine este femeia care stă non stop lângă patul lui Florin Piersic. Soția marelui actor nu știe mai nimic despre relația lor
Redactia.ro
Cum să scapi de riduri cu ajutorul bananelor. Vei avea o piele perfectă, ca de porțelan
Click.ro
O femeie din Iași a păcălit moartea, după ce a vrut să traverseze în grabă prin fața unui TIR
Digi24
O femeie și-a reclamat soțul pentru ce a forțat-o să facă în dormitor. Dar un judecător i-a spus că în căsătorie e permis orice
Digi24
Meghan Markle a făcut senzație în Nigeria cu rochia ei! Cum a apărut îmbrăcată soția Prințului Harry / FOTO
Unica.ro
Buletin furat sau pierdut în străinătate. Procedura de urmat pentru revenirea în țară
EVZ.ro
Carmen Harra, mesaj după ce starea lui Florin Piersic s-a înrăutățit! Ce a transmis clarvăzătoarea: „Nu este timpul...” / FOTO
Spynews
Este interzis pentru cei care stau la parter. Decizie pentru proprietarii de apartamente
Capital.ro
Sâmbăta din Săptămâna Luminată, tradiții și obiceiuri. Ce nu trebuie să faci în această zi
Antena 3
După 12 ani, se întoarce la PRO TV. A bătut din nou palma cu postul TV din Pache Protopopescu și a dat lovitura. Primele declarații: „Tot felul de neajunsuri și neînțelegeri..”
Avantaje
Schimbări la CNAS. Cardul de sănătate se mută pe telefon
Mediaflux
BOMBĂ! A apărut femeia cu care Traian Băsescu a avut o relație de DRAGOSTE
Stiri din Lume
Cât de bine arată Loredana Groza la vârsta de 53 de ani. Cum s-a afișat artista / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă dacă lucrezi sau speli când ai cruce neagră sau cruce roșie în calendar. Ce spune biserica
Realitatea.net
Mesaje de Izvorul Tămăduirii 2024. Ce să le transmiți celor dragi în această zi sfântă, Vinerea Luminată
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro