08 iun. 2023 | 18:20

Educația strictă pe care a primit-o Stephan Pelger. Ce i-ar fi interzis părinții în copilărie: „Dimineața nu aveam voie”

Monden
Educația strictă pe care a primit-o Stephan Pelger. Ce i-ar fi interzis părinții în copilărie: „Dimineața nu aveam voie”
Educația strictă pe care a primit-o Stephan Pelger de la părinții săi adoptivi. Ce nu avea voie să facă dimineața. FOTO

La vârsta de un an, a fost înfiat de către o artistă și un preot. Părinții adoptivi ai celebrului creator de modă s-au ocupat îndeaproape de creșterea sa. Nu avea voie să se comporte oricum, oricând, oriunde. Educația strictă pe care a primit-o Stephan Pelger. „Era un alt secol”, s-a exprimat, în urmă cu zece luni, regretatul designer. FOTO

Cum a fost adoptat Stephan Pelger: „Țin minte ziua”

Stephan Pelger a fost descoperit fără suflare, joi, 8 iunie, în atelierul său din Sectorul 2 din București. Apropiații săi au rămas șocați de tragedie, potrivit mărturisirilor făcute în spațiul public, la fel precum fanii creațiilor inedite ale designerului de modă. Mulți nu înțeleg motivul pentru care regretata vedetă a ales să își pună capăt zilelor.

Creatorul de modă a avut o poveste tristă de viață, însă un lucru este cert: nu a dus lipsă de iubire nicio secundă din partea părinților săi adoptivi. Stephan Pelger a fost înfiat la 13 luni, de către o tânără înaltă, cu părul blond, lung și ochii verzi, pe nume Ima, care era violonistă, și partenerul său de viață, care activa ca preot.

Regretatul designer a făcut dezvăluiri incredibile despre momentul adopției, în urmă cu aproximativ doi ani de zile.

„Eram, cred, vreo 11-12 copilași într-un singur pat. Mi-a zis mama că am întins mâinile, mi-a zis că eram cel mai urât de acolo, dar gestul acela de a întinde mâinile a făcut-o să se cutremure, m-a scos de acolo și asta a fost.

Nu știu dacă e o imagine în fantezie sau e reală, cert e că țin minte ziua adopției, 13 decembrie, în urmă cu 42 de ani. Îmi aduc aminte culorile. Totul acolo era gri, negru, alb.Eu am avut o fobie de alb, de tot ce însemna halate. Începeam să urlu isteric. Probabil că în minte mea, acele halate albe însemnau rău și violență”, dezvăluia regretatul designer de modă.

Educația strictă pe care a primit-o Stephan Pelger

În urmă cu zece luni, Stephan Pelger a fost invitat în emisiunea EGO Life, moderată de Dana Săvuică, unde a vorbit despre copilăria sa și interdicțiile impuse de părinți, pe care trebuia neapărat să le respecte. Toate acestea l-au pregătit pentru viață, regretatul creator de modă vorbind doar în termeni laudativi despre familia sa.

Pe mama sa adoptivă o considera un adevărat înger, fiind întruchiparea tandreței. Pe tatăl său, îl respecta profund, în ciuda faptului că, uneori, i se părea că era sever. Bărbatul discuta cu fiul adoptiv ca și cu un adult, nu își arăta latura afectivă, nu îl lua în brațe și nici nu îl săruta pe obraz. Era, de asemenea, un om care detesta minciuna, potrivit spuselor lui Stephan Pelger.

Încă de la o vârstă fragedă, a fost introdus într-o lume cu totul deosebită, de la ținute, la flori și valori morale. Stephan Pelger a dezvăluit, în emisiunea EGO Life, că a avut parte de o educație strictă din partea părinților adoptivi, care l-a ajutat să înțeleagă ce înseamnă rafinamentul.

Părinții adoptivi ai lui Stephan Pelger s-au dedicat întru totul educației fiului lor, acesta fiind și unul dintre motivele pentru care a reușit să răzbească în viață. În emisiunea EGO Life, regretatul creator de modă a mărturisit că, până la vârsta de 18 ani, a trebuit să respecte o regulă strictă: nu avea voie să iasă în fața familiei în pijamale.

„Am observat în familie că noi, dimineața, nu aveam voie să ne facem apariția în pijama. Aceasta a fost regula (cu care am fost crescut – n.r.) 18 ani. Când veneau musafiri… Era un alt secol”, s-a exprimat Stephan Pelger.

Regretatul designer de modă a explicat că părinții săi au fost cei care l-au învățat cum să se comporte în societate, inclusiv cum să acorde prioritate unei femei când intră într-o încăpere: „Așa am văzut la tata și la mama”.

Parteneri
Tragedie pentru Tzancă Uraganu. Nepotul manelistului a murit la o vârstă fragedă
Redactia.ro
Cele 4 zodii din horoscop care își schimbă destinul în mai 2024. Vor trăi cea mai frumoasă vară din viața lor
Click.ro
O olandeză cu depresie va fi eutanasiată, pentru că „nu mai poate face față”. Are doar 28 de ani
Digi24
Trupul unei tinere a fost turnat în beton în urmă cu peste 50 de ani. Abia acum polițiștii au aflat cine este și povestea ei ciudată
Digi24
Jojo, apariția serii la Premiile Gopo 2024! Rochia ei decupată a făcut senzație! FOTO
Unica.ro
Ce s-a arătat pe geam, în casa lui Lucas, nepotul lui Tzancă Uraganu, înainte ca acesta să moară. Alina Marymar, postare cutremurătoare: „Alt semn...” / FOTO
Spynews
Decizie pentru proprietarii de terenuri din România. Este obligatoriu până la 31 mai
Capital.ro
Oraşul din România în care se construieşte cel mai modern stadion din țară. Simona Bucura: "Va avea peste 15.000 de locuri"
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
PENSIILE recalculate, CÂND vin PRIMII BANI! ANUNȚ oficial
Mediaflux
Dublă tragedie în Săptămâna Mare, în Călărași. O bunică a murit dupa ce a aflat că nepoata de patru ani s-a stins din viață
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Ce a putut găsească o mamă în camera fiicei care spunea că aude „monștri”. Trăiau în peretii casei!
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro