Echipa din Europa care îi dă tărcoale lui Ianis Hagi după ultimele preferințe. Cine il vrea pe român în echipamentul lor

Echipa din Europa care îi dă tărcoale lui Ianis Hagi după ultimele preferințe. Cine il vrea pe român în echipamentul lor
Echipa din Europa care îi dă tărcoale lui Ianis Hagi după ultimele preferințe. Cine il vrea pe român în echipamentul lor

Ianis Hagi e la mare căutare în Europa. După sezonul foarte bun făcut cu Rangers, internaționalul român a trezit interesul unor mari cluburi. Deși a jucat în meciurile amicale din acestă vară susținute de trupa antrenată de Steven Gerrard, mijlocașul român s-ar putea transfera la o altă formație care îi dă târcoale mai demult.

Echipa din Europa care îi dă tărcoale lui Ianis Hagi după ultimele preferințe

Ianis Hagi și-a făcut deja un nume în Europa. Sezonul foarte bun făcut la Rangers l-a impus pe internaționalul român drept unul dintre cei mai promițători tineri jucători. Așa se face că el a trezit interesul unor mari cluburi din Europa ce l-ar dori în tricoul lor. Antrenorul lui Rangers, Steven Gerrard, nu a fost de acord ca Ianis să facă deplasarea cu naționala U23 la Jocurile Olimpice 2020. A fost un semn că tehnicianul pune bază pe serviciile mijlocașului de 22 de ani.

Ianis Hagi a jucat și în partidele amicale susținute de scoțieni în această perioadă. Mai ales în cele mai importante, cu Arsenal, scor 2-2 și Real Madrid, 2-1. Înainte de meciul cu spaniolii, Ianis Hagi a vorbit despre relația cu familia sa pentru cotidianul As.

Tatăl meu este cea mai critică persoană cu mine, dar cred că este un lucru bun. Este modul în care m-a crescut, nu doar ca jucător de fotbal, ci și ca persoană, de când eram mic. Ori de câte ori am greșit cu ceva pe teren sau în afara lui, el a fost prima persoană care mi-a spus și care m-a făcut să înțeleg ce este bine și ce este nu. M-a ajutat foarte mult și, dincolo de asta, vorbind de fotbal, încheie mereu conversațiile într-un mod pozitiv, cu gânduri bune. Eu sunt persoana care sunt datorită lui și a mamei mele, bineînțeles. Sunt foarte mândru de părinții pe care îi am”, a mărturisit Ianis Hagi pentru sursa citată.

Cine il vrea pe român în echipamentul lor

Ianis Hagi a fost încântat după victoria obținută în fața lui Real Madrid. El a postat pe o rețea de socializare un mesaj în care își arăta nerăbdarea pentru începerea noii ediții de campionat din Scoția.

Un mod fantastic pentru a încheia presezonul. Două meciuri tari unul după altul, dar multe lucruri pozitive de luat din ele. Să avem din nou fanii pe Ibrox a fost fantastic. Ne vedem într-o săptamână! Să înceapă jocurile!”, a scris Ianis Hagi pe Twitter.

Cu toate că pare bine ancorat la Rangers, Ianis Hagi e incă văzut ca unul dintre fotbaliștii care vor pleca de la gruparea din Ibrox Park. Iar echipa care și-l dorește foarte mult e Sevilla care ar fi dispusă să achite suma cerută de scoțieni, vehiculată în jurul a 12 milioane de euro.

Ianis Hagi ar putea pleca de la Rangers in această vară. Sevilla îi dă târcoale după cele 8 goluri și 15 pase de gol reușite în sezonul precedent”, scrie teamtalk.com.

Ianis Hagi este cotat la 6,5 milioane de euro de site-ul transfermarkt.com. El mai are contract cu Rangers până în vara lui 2024.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI