Ea este prima vedetă din România diagnosticată cu COVID-19. Primele declarații ale soțului

Boala nu se uită la statut sau notorietate, așa că lovește pe oricine vede dezarmat în fața ei. Drept urmare, fie vedetă ori simplu om, dacă face parte din categoria vulnerabilă mânuită de noul virus, diagnosticul va fi pus în orice instanță. Este și cazul unei fețe cunoscute din lumea mondenă, care a fost internată deja la ”Matei Balș”.

Prima vedetă din România diagnosticată cu COVID-19

Roxana Marinescu-Schwartz, fostul ”iepuraș” Playboy, este prima față de pe scena mondenă din România diagnosticată cu COVID-19. În ultima perioadă, femeia s-a confruntat cu anumite probleme de sănătate, în special insuficiență respiratorie, și a decis să apeleze la Salvare. Femeii i s-au acordat primele îngrijiri imediat ce a ajuns la o unitate medicală, apoi i s-a făcut testul de COVID-19. În prezent, vedeta se află internată la ”Matei Balș”.

Despre starea sa de sănătate și despre primul episod dificil întâmpinat a vorbit soțul ei, Victor Schwartz, renumitul medic estetician, pentru CanCan. Bărbatul a povestit că, în seara în care Roxana a fost dusă la spital pentru a i se face testul, a fost adusă acasă rapid. La două zile distanță, suspicioși că rezultatul întârzie să apară, a început să dea telefoane în scopul de a afla urmările.

Ea este prima vedetă din România diagnosticată cu COVID-19. Primele declarații ale soțului
Roxana Marinescu

Cei doi au primit vestea că femeia este diagnosticată pozitiv și că în scurt timp va veni un echipaj pentru a o duce pe aceasta la spital, ca mai apoi să fie internată. Medicul Schwartz a mărturisit că acum Roxana se simte bine, însă că nu va fi lăsată acasă până ce două teste nu vor ieși negativ.

„Am început să mă agit și să dau telefoane”

„Acum câteva seri, Roxana a întâmpinat mici dificultăți respiratorii și legate de simțul mirosului. Pentru că s-a panicat, eu i-am spus să sunăm la Salvare. Au venit cei de la SMURD, au dus-o la spital, i-au făcut testul și după aceea au adus-o acasă. După două zile, când am realizat că rezultatul întârzie, am început să mă agit și să dau telefoane.

Ea este prima vedetă din România diagnosticată cu COVID-19. Primele declarații ale soțului
Roxana și Victor

Am descoperit că este diagnosticată pozitiv și mi-au spus că o să vină un echipaj ca să o ducă la spital și să o interneze. Ea se simte bine, dar i-au spus că, până nu o să îi iasă două teste negative, nu o lasă acasă”, a povestit Victor Schwartz.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI