Ea este mama Mihaelei Rădulescu. Cum arată și ce geantă de firmă poartă Marilena Țiganu

Ea este mama Mihaelei Rădulescu. Cum arată și ce geantă de firmă poartă Marilena Țiganu
Fotografie inedită cu mama Mihaelei Rădulescu și fiul fostei prezentatoare de televiziune

Fiica sa a decis încă de ani buni să fie în atenția presei și a camerelor de filmat, datorită domeniului în care a activat. Cu toate astea, Marilena Țiganu, mama Mihaelei Rădulescu, a fost profesoară de limba română și a ales mereu intimitatea, așa că rare au fost aparițiile sale în public. Cum s-a afișat alături de fiica și de nepot?

Cum arată mama Mihaelei Rădulescu?

Mama Mihaelei Rădulescu a reușit în toți aceștia ani de când Mihaela este o persoană publică să stea departe de camerele de luat vederi. Nu de mult, fosta prezentatoare de televiziune a postat pe rețelele de socializare o fotografie în care apare alături de mama sa și de unicul fiu. În ciuda vârstei pe care o are, Marilena Țiganu este extrem de cochetă și elegantă.

Aceasta se află în vizită la Monte Carlo, la fiica și nepotul ei, Ayan. Fosta profesoară de limba și literatura română nu a uitat nici acum de etichetă. Marilena Țiganu a purtat o ținută simplă, alcătuită din pantaloni de stofă, sacou, o bluză de mătase și o geantă de firmă, Coco Chanel. Fosta prezentatoare de televiziune de la Ferma Vedetelor se pare că a moștenit unul gust și pasiunea pentru lucruri de firmă chiar de la mama ei.

Cum arată mama Mihaelei Rădulescu?
Cum arată mama Mihaelei Rădulescu?

„Am copil premiant!”

Mihaela își laudă copilul de fiecare dată când are ocazia, la fe cum ar face orice mamă. Vedeta este mândră de evoluția băiatului  și de faptul că are deja planuri foarte mari pentru viitor.

„Am copil premiant! Azi a terminat școala și a luat premiu – aici n-au locurile 2 și 3, au doar premianții care au mediile cele mai mari din clasa – din 18 copii, 5 au luat acest premiu ! Și e singurul care nu s-a născut vorbind nici engleză, nici franceză (și numai în limbile astea învață toate materiile!). Deștept ca taică-su, frumos ca maică-sa, nu?”
Mihaela Rădulescu