Cum a mers Mihaela Rădulescu îmbrăcată, în secția de votare. Și-a uimit fanii

Cum a mers Mihaela Rădulescu la vot?

Mihaela Rădulescu și-a făcut și ea datoria civică și a pus încă un vot în urnă pentru familia sa, pentru românii de acasă, pentru România. Aceasta a votat în Monaco, loc în care trăiește deja de mulți ani. Iată cum a decurs totul și ce a ales să poarte la secția de vot!

Mihaela Rădulescu a votat la Monaco. Cu ce a ales să se îmbrace?

Mihaela Rădulescu a fost alături de românii din Diaspora. Dacă cei din România s-au mobilizat mai bine în turul al II-lea, românii din străinătate au mers pe linie dreaptă. Cei din urmă au pus mână de la mână pentru o Românie mai bună. Bucuria de a alege, față de chinul petrecut la cozile infernale din dățile trecute, a fost clară anul acesta. Fosta prezentatoare de televiziune a venit degrabă la secția de vot. Îmbrăcată lejer, cu pantaloni și o bluză de culoare închisă, peste care a pus un palton roșu, poate ales pentru a aduce noroc, s-a prezentat la secția din Monaco.

Cunoscuta vedetă s-a lăsat fotografiată în timp ce băga votul în urnă. La fotografia pe care a împărtășit-o cu fanii a ținut să atașeze un mesaj în care a precizat că organizarea votului a fost ireproșabilă. Mihaela l-a felicitat pe consulul onorific din Monaco pentru că a făcut exercitarea votului românilor de peste hotare mai ușoară. Zâmbetul a fost prezent tot timpul, iar inima și gândul acasă, spre o Românie mai bună. „Și să nu uităm că românii din Diaspora și pânp acum ar fi votat, dat dovadă erau cozile infinite și multe ore de stat în frig și ploaie. De data aceasta a fost diferit, s-a votat cu calm fără pic de coada, stat în frig, ploaie,etc! De asta este RECORD”, a fost comentariul unui internaut.

„A facut o treabă grozavă”

„Avem secție de votare la Monaco, that’s a first ! Dr. Constantin Turchina, consulul nostru onorific aici, a facut o treabă grozavă, cu o echipa zâmbitoare și eficientă – înțeleg că peste 200 de români care trăiesc și muncesc în zonă au votat . Respect ! #Romania #voteaza #presidentialelection #monaco #novotelmonaco”
Mihaela Rădulescu

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI