Câți bani câștigă lunar Alexandru Bălan, cunoscut drept Colo. Pierderi uriașe după scandalul privind mesajul său despre minore

Câți bani câștigă lunar Alexandru Bălan, cunoscut drept Colo. Pierderi uriașe după scandalul privind mesajul său despre minore
Vloggerul Colo s-a umplut de bani după scandalul în care a fost implicat. Ce se întâmplă acum cu Alexandru Bălan

Vloggerul Alexandru Bălan, alias Colo, cu aproape un milion de urmăritori, este cercetat de Poliția Capitalei după ce a instigat la viol într-unul dintre filmulețele postate online. Banii câștigați odinioară, un vis, căci scandalul al cărui protagonist este i-a adus piederi uriașe.

Alexandru Bălan, cunoscut drept Colo, pierderi uriașe după scandalul privind mesajul său despre minore

Alexandru Bălan le vorbește cu orele sutelor de mii de adolescenți despre jocuri, mașini și relații. Într-un episod, cu limbaj explicit, le-a spus copiilor, profund eronat, cum ar proceda cu o minoră de 16 ani, îmbrăcată sumar.

În termeni duri, tânărul de 28 de ani descrie modul în care ar agresa acea fată. Imaginile au declanșat un val de indignare pe rețelele de socializare, iar psihologii atrag atenția că un asemenea limbaj este cu atât mai periculos cu cât este urmărit de mulți copii și adolescenți. De altfel, acesta este ”monitorizat” în mediul online, în proporție covârșitoare, de copii sub 16 ani.

La scurt timp după ce situația a luat amploare, vloggerul și-a cerut public scuze după ce a jignit minorele, a instigat la viol, la agresiune carnală și hărțuire în video-ul său. Acum este vizat într-o anchetă a Poliției. Plângeri au fost depuse și la Parchet de către mai multe asociații care luptă pentru egalitatea între femei și bărbați.

„A fost o glumă extraordinar de proastă, recunosc lucrul ăsta și vreau să vă spun că îmi pare rău. Vă spun sincer, respect toate femeil. Nu reprezintă în nici un caz nici valorile mele morale nici felul meu de gândire. Eu am fost crescut alături de mama mea, ea mi-a oferit cea mai bună educație și mi-a spus să respect toate femeile din această lume.”

Părerile de rău, tardive

Odată cu scandalul, au scăzut și urmăritorii. Înainte de asta, Alexandru Bălan câștiga, potrivit socialblade.com, 849 – 13.6K de dolari. Pe an, acesta ajungea la 10.2K – 163K dolari.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI