Ea este fata care a mâncat doar cartofi prăjiți și aripioare timp de 15 ani. Cum arată acum

Ea este fata care a mâncat doar cartofi prăjiți și aripioare timp de 15 ani. Cum arată acum
Rebecca Giddins a apelat la un hipnotizator pentru a scăpa de adicție

Nu există om căruia să nu-i placă cartofii prăjiți, sau aripioarele de pui crocante, chiar și puțin picante. Dar să faci din asta un menu zilnic timp de 15 ani, deja devine o mare problemă. Într-o astfel de situația a fost și tânăra Rebecca Giddins.

Rebecca Giddins și dependența de cartofi prăjiți și aripioare de pui

În rândurile care urmează vă facem cunoștință cu adolescenta care a mâncat doar cartofi prăjiți și aripioare de pui în ultimii 15 ani.

Acum, ajună la 19 ani, Rebecca Giddins și-aduce aminte de problema ei culinară, de care a scăpat între timp. Dar nu a fost ușor, iar problemele de sănătate și-au făcut apariția.

Rebecca Giddins s-a născut și trăiește în Kettering, Northamptonshire, și a început să folosească un cuțit și o furculiță doar la vârsta de 19 ani și a bâjbâit anterior la vederea oricăror alte alimente, în afară de cartofi prăjiți și aripioare de pui.

Rebecca Giddins, care tocmai a început să folosească un cuțit și o furculiță la vârsta de 19 ani, a trăit doar cu acest menu de când avea patru ani. Și nu orice fel de menu, ci Eye Birds.

Rebecca Giddins a recunoscut cu geu problemele culinare
Rebecca Giddins alături de părinții ei

În cei 15 ani, a bătut un record, mâncând nu mai puțin de 87.000 de astfel de menu-uri. Dar acum antrenorul de gimnastică a mâncat pentru prima dată fructe și legume, cârnați și chiar brânză. Dar asta s-a întâmplat după ce a apelat la un hipnotizator.

”Atât timp cât îmi amintesc, am bâjbâit la vederea altor alimente. Eram o copilă mică, trăia din Milky Ways, iaurt și tort, până să fac cunoștință cu menu-urile Eye Birds. Am fost sceptică în ceea ce privește hipnoza, dar până acum se pare că a ajutat. De când am mers la prima mea sesiune, am reușit să încerc cel puțin două alimente noi în fiecare zi și scopul meu este să pot mânca o cină friptă.”, povestește Rebecca Giddins într-un interviu acordat The Mirror.

Rebecca convinsă cu greu să renunțe la Eye Birds

Tânăra povestește că  părinții au încercat să o hrănească cu alte alimente. Dar Rebecca se supăra și nu accepta mâncarea oferită de aceștia. Mama fetei, Cheryl, în vârstă de 55 de ani, a încercat să-și încurajeze fiica să încerce noi alimente toată viața, dar fără rezultat.

„A fost foarte greu de-a lungul anilor; ea este întotdeauna cea care nu poate mânca la niciun eveniment. Dacă mergea la o prietenă, trebuia să-i împachetăm propria cină sau să cerem să îi facă cartofi prăjiți și aripioare de pui.”, relatează Cheryl celor de la The Mirror.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI