Ea ar fi fost iubita lui Gheorghe Dincă, după ce soția a plecat în Italia, sătulă de bătăi. Cum arăta femeia

Autor: Chivu Ana - 17:14, 14 aug. 2019
Ea ar fi fost iubita lui Gheorghe Dincă

S-a descoperit cine ar fi fost iubita lui Gheorghe Dincă după ce soția criminaluui l-a părăsit din cauza bătăilor. Vecinul bărbatului a făcut o serie de declarații în privința femeii pe care o vedea des în preajma lui Dincă.

Ea ar fi iubita lui Gheorghe Dincă!

Gheorghe Dincă și-a făcut o iubită, după ce soția lui a plecat în Italia la copiii pe care îi avea cu acesta. Într-un oraș de mărimile Caracalului toată lumea știe pe toată lumea și care sunt legăturile dintre familii sau situația celor singuri, divorțați ori văduvi din comunitate. Am văzut o singură femeie. Una Ioana. Soțul ei ar fi murit și avea un copil de 18 ani. Era înaltă, subțirică și cu ochelari negri.”, a spus vecinul și prietenul lui Dincă.

Surse din anchetă arată că Dincă are un profil psihologic predestinat pentru un comportament care poate degenera în prreajma femeilor. La dosar se află și mărturia mamei copiilor lui Dincă ce arată că acesta o bătea foarte des, conform libertatea.ro. Criminalul de la Caracal a fost misogin și cu femeile din echipa de investigație. Acesta a dezvăluit câteva piste doar în momentul în care a rămas doar în preajma bărbaților. ”Gheorghe Dinca e un misogin, crede ca femeia e un obiect care face pe plac barbatului”, au explicat procurorii. De asemenea, în modul de operare al acestuia în momentul în care a luat viața tinerelor se indică faptul că „Dincă nu consideră femeile decât un obiect al plăcerii masculine”.

Ea ar fi iubita lui Gheorghe Dincă
Ea ar fi iubita lui Gheorghe Dincă

Mărturia femeii violate de Dincă

„M-a luat de acasă şi mi-a zis că are de săpat nişte porumbi, în grădină. La ora 12.00 s-a sculat, că era beat, băuse ţuică şi cu vin, m-a tras, mi-a sucit mâna, m-a tras de păr, m-a pus în pat, apoi în genunchi, apoi m-a dezbrăcat şi mi-a făcut şi în fund, şi peste tot. Apoi s-a culcat, iar eu m-am dus la sapă. Se făcuse ceasul 3.00 (n.r. – 15.00). Apoi, m-am dus la el să îi spun că plec acasă. A luat o găleată cu apă şi m-a făcut fleaşcă, mi-am revenit şi mi-a chemat taxi. Pe masă erau vreo zece cuţite, unul lângă altul. Nu m-a ameninţat, dar îmi era frică. Apoi, a chemat pe un băiat cu taxi şi m-a dus unde opresc microbuzele. M-a dat un pumn după cap şi am căzut”
Femeia violată de Dincă (Sursă: româniatv.net)

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI