Delia a răbufnit, după ce a fost criticată pentru pozele postate din vacanțele de lux. Fanii sunt șocați: “Ce limbaj!”

Delia a răbufnit, după ce a fost criticată pentru pozele postate din vacanțele de lux. Fanii sunt șocați: “Ce limbaj!”
Delia a răbufnit, după ce a fost criticată pentru pozele postate din vacanțele de lux

După ce a fost criticată pentru pozele postate din vacanțele de lux, Delia a folosit un limbaj inadecvat pentru a-și exprima sentimentele față de ce cred admiratorii ei.

Delia a răbufnit după ce a fost criticată pentru pozele postate din vacanțele de lux

Delia și soțul ei se află zilele acestea în Maldive, unde se relaxează după o perioadă încărcată de concerte, evenimente și filmări. Aflată la relaxare, vedeta a postat și, din declarația ei, o va face în continuare, tot ce ”i-a făcut cu ochiul”. Fanii, simțindu-se copleșiți de imaginile cu natura surprinse de jurata ”iUmor”, i-au transmis acesteia ce simt.

Spre deosebire de unii artiși care numesc publicul ”Măria Sa”, Delia consideră că, deși ei au fost cei care au ajutat-o să se ridice în carieră ascultându-i muzica și plătind bilet la concertele sale, acțiunile sale firești o întruchipează pe ea. Drept urmare, cântăreața le-a transmis admiratorilor care au taxat-o să ”behăie”, căci ea va continua să posteze ce îi place.

”Groaznic! Miauuu”

„Am să pun poze cu natura până behăiți? #noselfies (#fărăselfiuri)#beheheee”, a scris vedeta pe contul său oficial de Instagram.

Unii dintre fani s-au amuzat de exprimarea sa, însă alții s-au simțit jigniți și au reacționat ca atare. O tânără i-a atras atenția scriindu-i: ”Ce limbaj”, urmat de un emoticon care reprezintă furia. Artista nu a fost deranjată nici de această replică, ba chiar a continuat să își spună oful, într-un mod diferit.

„behe hee! Groaznic!?? Miauuu… și ham ham e mai nice (n.r.: drăguț)?”, i-a răspuns interpreta fanului supărat de atitudinea avută în legătură cu problema semnalată de mai mulți admiratori.

Delia a dezvăluit la iUmor de ce o ceartă mama ei acasă

Delia și mama ei, interpreta de muzică populară Gina Matache, au o relație foarte bună, lucru care se observă din aparițiile televizate. Când sunt una lângă alta, artistele sunt numai un zâmbet, însă, în spatele lui, ca în oricare relație interumană, există și ”ciocniri”.

Cântăreața a povestit că hainele reprezintă subiectul cel mai sensibil în relația ei cu mama sa, Gina considerând că dă prea mulți bani pe vestimentații.