E oficial. Când începe sezonul 7 Chefi la Cuțite, emisiunea de gătit de pe Antena 1

E oficial. Când începe sezonul 7 Chefi la Cuțite, emisiunea de gătit de pe Antena 1
Când începe sezonul 7 Chefi la Cuțite, emisiunea de gătit de pe Antena 1

Vine toamna, se numără emisiunile și revin tensiunile pe sticlă. Când începe sezonul 7 al emisiunii culinare ”Chefi la cuțite” de pe Antena 1?

Când începe sezonul 7 Chefi la Cuțite, emisiunea de gătit de pe Antena 1

Show-ul ”chefi la cuțite” revine la Antena 1. Pofta de competiție s-a întețit vara aceasta, cât timp cuțitele au stat departe de tocătoare, așa că trebuie puse din nou în acțiune. Din data de 9 septembrie, va avea loc premiera celui de-al 7-lea sezon al show-ului gastronomic.

E oficial. Când începe sezonul 7 Chefi la Cuțite, emisiunea de gătit de pe Antena 1
Începe toamna, se numără emisiunile

Emisiunea produsă de Mona Segall și jurizată de Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu va debuta, așadar, luni, la începutul lunii septembrie, odată cu începerea școlii. Emisiunea de gătit va fi programată ca și până acum, în serie de luni și marți, de la ora 20:00.

Ce caută maeștrii bucătăriei?

De asemenea, și de această dată cei trei jurați vor avea ocazia să lucreze la strategii de joc încă din prima ediție a sezonului, pentru că luptele culinare repun în miză amulete valoroase, ce vor fi un element important în confruntările pe echipe. Râvnitul cuțit de aur își păstrează importanța și în sezonul cu numărul 7, dat fiind că fiecare zi de jurizări pe nevăzute vine cu o nouă ocazie pentru candidați.

E oficial. Când începe sezonul 7 Chefi la Cuțite, emisiunea de gătit de pe Antena 1
Din 9 septembrie încep audițiile pe nevăzute

Astfel, până când vom vedea cine va pune mâna pe premiul de 30.000 de euro, urmează ca din 9 septembrie să vedem audițiile și talentații care vor pune mâna pe pașaportul de intrare în echipa unui dintre cei trei chefi. Ce caută chefii în acest sezon? Ei bine, maeștrii doresc rețete cu gust, dar și un plating deosebit, rețete ori tradiționale și gustoase, ori inovație în farfurie. Orice ar fi, dar ceva care să ateste că bucătarul din spatele ușilor știe ce înseamnă sarea și piperul și nu numai atât.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI