09 aug. 2019 | 16:34

E oficial! Anunțul făcut de primarul Capitalei. Când se va relua circulația tramvaiului 41

Știri generale
E oficial! Anunțul făcut de primarul Capitalei. Când se va relua circulația tramvaiului 41

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a anunțat când se va relua circulația tramvaiului 41. Anunțul a fost făcut prin intermediul paginii sale de facebook, din care reiese că în scurt timp bucureștenii vor putea călători din nou cu acest mijloc de transport.

Când vor putea bucureștenii să circule cu tramvaiul 41

Având în vedere lucrările care se efectuează în zonă, circulația tramvaiului 41 a fost oprită. Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a asigurat bucureștenii că, din această toamnă, ei vor putea călători cu acest tramvai.

Astfel, potrivit unui mesaj postat în spațiul public, Gabriela Firea a anunțat că, până la data de 1 septembrie, tramvaiul 41 va circula din nou.

Prima etapa a proiectului „Strapungere Ciurel – Nod Rutier Virtutii” se va incheia pana la sfarsitul acestui an! Pana la 1 septembrie, se va relua circulatia tramvaiului 41. Am dat ordinul de incepere a proiectarii pentru etapa a doua, unde s-au facut economii substantiale prin refacerea coridorului de expropriere”, este anunțul făcut pe o rețea de socializare.

Promisiunea pe care o face primarul Capitalei

În cadrul mesajului lansat în spațiul public, primarul Capitalei a asigurat bucureștenii că circulația tramvaiului 41 se va relua înainte de începerea noului an școlar.

„Am facut o vizita la santierul „Strapungere Ciurel – Nod Rutier Virtutii”, pentru a verifica stadiul lucrarilor la acest obiectiv de investii.

Conform grafiului de executie, prima etapa a acestui proiect, Nodul Virtutii, se va incheia la sfarsitul acestui an, atunci cand vom incepe, in conformitate cu legislatia in vigoare, testele statice si dinamice. Dupa aceasta etapa, Nodul Virtutii – acest obiectiv de investitii atat de asteptat de bucuresteni – va putea fi redat circulatiei!

De asemenea, incepand cu data de 1 septembrie, tramvaiul 41 va putea circula in aceasta zona, inainte de inceperea anului scolar. In ceea ce priveste stadiul actual, am reusit sa acceleram ritmul lucrarilor, astfel incat, chiar ieri au fost montate ultimele doua grinzi aferente tablierului metalic care face jonctiunea peste bulevardul Virtutii.”, se arată pe pagina de facebook a primarului Capitalei.

Parteneri
Ireal! Ce face Kate Middleton noaptea pe întuneric. Prințul William a rămas șocat
Redactia.ro
Nedreapta istorie a vilei de pe Docenților nr.7, dăruită din iubire unei celebre actrițe de o frumusețe copleșitoare
Click.ro
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Digi24
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
Netflix, o nouă lovitură. Povestea despre care vorbește toată lumea
EVZ.ro
O fetiță de nici doi ani a murit după ce a înghițit biluţe magnetice. Ce mesaj a transmis mama micuței pentru părinţi: ”Să nu cumpere aşa ceva...”
Spynews
Decizia finală privind pensiile românilor. Ciolacu a dat ordin: Din respect față de seniori
Capital.ro
Județul din România care a dat lovitura: are o reputație turistică uriașă, iar liderii de aici au investit de peste 10 ori valoarea bugetului local
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
ANUNȚUL PRIVIND PENSIILE! Ministerul Muncii a DAT VESTEA
Mediaflux
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro