E milionar în euro, dar a ajuns să livreze colete. Povestea lui e incredibilă

E milionar în euro, dar a ajuns să livreze colete. Povestea lui e incredibilă
E milionar în euro, dar a ajuns să livreze colete. Povestea lui e incredibilă

Mervyn King, de două ori finalist la Campionatul Mondial de Darts și cu câștiguri de 1,9 milioane de euro pe parcursul carierei lui, a început să lucreze ca distribuitor pentru renumita firmî Amazon, în timp ce competițiile darts sunt continuare suspendate din cauza pandemiei de coronavirus.

E milionar în euro, dar a ajuns să livreze colete

Dar numărul actual 22 din lume câștigp 132 de euro pe zi și ajunge să distribuie aproximativ 200 de pachete. În fiecare dimineață el ajunge, la bordul unui BMW M6 Coupe, la o proprietate industrială din Norwich.

Munca o începe la ora 8:50, astfel că încarcă duba Mercedes Vito și livrează produse până la ora 17.00 după amiaza.

„La sfârșitul zilei, cu toții încercăm să ne câștigăm pâinea”, a spus King, care a câștigat Masters World în 2004. De asemenea, el a fost al doilea în Premier League din 2009, Marele Premiu Mondial din 2012 și Masters din 2014.

„Ar fi fost ușor stând să nu facă nimic, dar, evident, îi place ideea de a ieși din casă și de a câștiga bani și nu-i pasă cine îl vede sau dacă-l judecă vreo personală”, a menționat unul dintre prietenii regelui pentru publicția britanică „The Sun”. Un coleg a mai spus: „A fost destul de șocant să vezi că o astfel de cunoscută stea sportivă cum își încărca autoutilitara cu colete”.

Mervyn King are 54 de ani

De menționat este că la darts, turneele de Premier League sunt competiții desfășurate în sistem de grupe, cu 10 jucători la start, iar învingătorul ia până la 200.000 de lire sterline premiu.

Mervyn King are vârsta de 54 de ani. A mai ajuns în semifinalele Campionatului Mondial PDC, World Matchplay, UK Open, Marele Premiu Mondial, Campionatul European și Grand Slam of Darts.

Darts-ul se întoarce săptămâna viitoare cu seria de vară PDC, care se ține în spatele ușilor închise în Milton Keynes.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI