Durere fără margini la vila Duduienilor. Ce se întâmplă chiar acum cu trupul neînsuflețit al lui Emi Pian

Durere fără margini la vila Duduienilor. Ce se întâmplă chiar acum cu trupul neînsuflețit al lui Emi Pian

Drama familiei Duduianu încă nu s-a terminat, având în vedere că astăzi trupul neînsuflețit al fostului lider de clan, Emi Pian, a fost adus de la morgă acasă. Deja membrii familiei și prietenii s-au adunat, încă de ieri, la locuința acestuia din Rahova.

Vila Duduienilor împânzită de familie și prieteni

În ultimele 24 de ore în vila din Rahova a familiei Duduianu este multă agitație și pregătiri pentru priveghiul și, ulterior, pentru înmormântarea fostului șef al clanului ”Duduienilor”, Emi Pian. Drama este cu atât mai mare, cu cât ar fi trebuit să joac ela nunta fiicei sale Izabela. Aceasta urma să facă nunta în acest weekend, iar maneliștii care urmau să îi cânte la fastuoasa petrecere, vor cânta acum la înmormântarea lui Emi Pian.

Ce se întâmplă chiar acum cu trupul neînsuflețit al lui Emi Pian

Rudele apropiate decedatului Florin Mototolea, s-au dus la morga Spitalului Floreasca, de unde au făcut pregătirile de a-l aduce acasă, în vila din Rahova, situată vis-a-vis de Penitenciarul Rahova, unde este încarcerat Nicolae Duduianu, tatăl acestuia. Emi Pian a decedat în noaptea de luni spre marți, 4 august, după ce a fost înjunghiat, după o partidă de barbut, jocul său preferat. Acesta a fost dus la spital de fratele său, unde, din păcate a fost declarat decesul, la scurt timp după internare. Rudele nu au avut voie să ridice trupul neînsuflețit decât după efectuarea necropsiei, și după ce a fost depus la morga spitalului.

Durere fără margini la vila Duduienilor. Ce se întâmplă chiar acum cu trupul neînsuflețit al lui Emi Pian
Durere fără margini la vila Duduienilor. Ce se întâmplă chiar acum cu trupul neînsuflețit al lui Emi Pian (FOTO: Vila DUDUIANU)

Așa cum relatam mai devreme, în curtea impresionantei vile din zona Rahova familia și apropiații pregăteau cele necesare pentru priveghiul dina ceastă noapte și, ulterior, pentru procesiunea de înmormântare a acestuia. Surse apropiate spun că, atât pe drumul spre cimitir, dar și la masa de după înmormântare, a fost chemat Dan Bursuc, și formația sa, să cânte în memoria lui Emi. În fața vilei trecătorii pot vedea un afiș imens cu poza lui Emi Pian, pe care stă scris Nu te vom uita niciodată! Regele Emi Pian”.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI