Durere fără margini în lumea politică! Viitoarea noră a premierului Albaniei a murit strivită în cutremur, împreună cu familia ei

de: Madalina Moraru
29 11. 2019

Viitoarea noră a premierului din Albania a murit alături de familia ei, strivită într-un cutremur. Alături de tânără se aflau și părinții săi, dar și fratele acesteia, iar niciuna dintre rudele ei nu a avut șanse să fie salvată. Dispariția celei care ar fi trebuit în curând să îmbrace rochia de mireasă e considerată o tragedie, iar în acest sens a fost declarat doliu național, în Albania.

Viitoarea noră a premierului Albaniei a murit strivită în cutremur, cu familia ei

Kristi Reci urma să se mărite cu fiul șefului executivului din Albania, Gregor Rama

Autoritățile din această țară au confirmat că a fost vorba despre un seism foarte puternic. Cutremurul a lovit Albania în noaptea de luni spre marți, fiind instaurată stare de urgență, după cum au anunțat și sursele dipolomatice de la Tirana, conform Mediafax. Cea care trebuia să devină nora primului ministru albanez se numea Kristi Reci și era logodită cu fiul șefului executivului, Gregor Rama. Nunta celor doi era programată cel mai probabil pentru lunile următoare, dar tinerii nu au mai apucat să ajungă la altar. Tragedia l-a lăsat pe fiul lui Edil Rama sfâșiat de durere, acesta fiind cel care a anunțat că viitoarea sa soție a murit într-un mod atât de șocant.

„Printre nenumăratele victime ale tragediei se numără şi cea mai apropiată persoană mie, alături de fratele, mama şi tatăl său. Cei patru au fost găsiți sub dărâmături”, a transmis Gregor Rama, pe rețelele sociale.

Kristi Reci avea vârsta de 25 de ani și a murit în urma seismului care a lovit Albania, la începutul săptămânii în curs. Cel puțin alte 40 de persoane și-au pierdut viața după ce cutremurul cu o magnitudine de 6,4 grade pe scara Richter, a lovit marți această țară. A fost considerat cel mai puternic seism din Albania, de câteva decenii încoace, iar multe clădiri s-au surpat în urma impactului puternic. Premierul a anunțat stare de urgență în regiuni precum Thumane sau Durres, pentru o perioadă de 30 de zile, fiind prioritară salvarea de vieți omenești.