După scandalul cu Floarea Leonida, o altă gimnastă recunoaște că a primit bani pentru amor. ”O ofertă de nerefuzat!”

După scandalul cu Floarea Leonida, o altă gimnastă recunoaște că a primit bani pentru amor. ”O ofertă de nerefuzat!”
Gimnasta Verona van de Leur recunoaște că a primit bani pentru amor

După scandalul cu Floarea Leonida, o altă gimnastă recunoaște că a primit bani pentru amor. Este vorba despre despre Verona van de Leur, care la vârsta de 33 de ani a dezvăluit în autobiografia Simply Verona că a intrat la un moment dat în industria filmelor pentru adulți, întrucât oferta pe care a primit-o la vremea respectivă a fost de nerefuzat.

Gimnasta Verona van de Leur recunoaște că a primit bani pentru amor

În urmă cu mai mulți ani, tabloidele din România au scris despre fosta gimnastă Floarea Leonida, care după ce s-a lăsat de sport a devenit damă de lux în Germania, unde a lucrat la un bordel folosind pseudonimul Paris Rouge. Se pare că situația financiară le împinge pe multe sportive să facă lucruri extreme pentru a ieși din impas. Este și cazul olandezei Verona van de Leur, care s-a remarcat în gimnastica mondială în anul 2002.

Ajunsă la vârsta de 33 de ani, fosta sportivă și-a publicat autobiografia fără să se ferească să ofere detalii picante din viața ei. Astfel s-a aflat că în anul 2011 a stat 72 de zile în închisoare, după ce a șantajat un cuplu. Ulterior a intrat în industria filmelor pentru adulți, alături de iubitul ei.

Verona van de Leur
Verona van de Leur

„Era o ofertă imposibil de refuzat. Cu atâția bani mi-am putut permite tot ceea ce mi-am dorit în viață”, a mărturisit fosta gimnastă, care a precizat că vrea să renunțe la această activitate în curând.

Verona van de Leur a cucerit o medalie de aur, 4 de argint și 4 de bronz la Campionatele Mondiale, Europene și Cupa Mondială. În anul 2001 a terminat pe locul 5 cu echipa Olandei la Campionatul Mondial de gimnastică, fiind votată drept cea mai bună performanță batavă a anului. A cucerit argintul la sol în 2002 la Cupa Mondială și s-a retras în anul 2008, după un conflict cu Federația olandeză.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI