După nunta lui Iancu, urmează o nouă căsătorie în familia Sterp. Chiar Culiță a făcut anunțul

de: Andrei Simion
28 10. 2024

În acest weekend a fost petrecere mare în familia Sterp, având în vedere că Iancu și Denisa s-au căsătorit religios. La nunta celor doi, pe lângă familie, au participat și prieteni, rude apropiate, și alți invitați, nunta având loc într-un cadru de poveste. Dar, conform unor imagini apărute pe rețelele de socializare, după nunta lui Iancu, urmează o nouă căsătorie în familia Sterp, chiar Culiță făcând anunțul.

Iancu și Denisa, o nuntă tradițională ca-n povești

În satul Tuștean, din județul Hunedoara, a fost zi mare în acest weekend. Iancu Sterp și Denisa au făcut nuntă mare, iar locuitorii satului au fost prezenți în număr mare la obiceiul locului, luatul miresei de acasă.

Imagini de la acest moment plin de emoție au apărut pe rețelele de socializare, iar fanii aveau să-i vadă pe toți membrii familie Sterp în ograda casei de unde Denisa avea să fie luată.

A fost nuntă mare în sat, iar cadrul în care cei doi au decis să-și unească destinele și religios, era parcă scos din povești. Invitații, unul și unul, au asistat la momente unice și pline de emoție, precum a fost și promisiunea făcută de Denisa soțului ei, chiar în fața altarului.

Culiță a făcut anunțul în direct

Pe filmare, fanii au putut asista la întreaga procesiune făcută ca la carte, cu pețitori, nuntași, și familie, iar Denisa Coțolan într-o rochie de mireasă superbă, era cu lacrimi în ochi.

Numai că, tot pe filmare, la un moment dat camera se întoarce spre Culiță Sterp, prezent la eveniment, alături de partenera sa Daniela Iliescu, moment în care Culiță Sterp spune „Auzi? Tu urmezi”, dând de înțeles că după nunta lui Iancu, urmează o nouă căsătorie în familia Sterp.

Deși sunt împreună de multă vreme, și au devenit în iunie a.c. părinți, până acum nu s-a pus în discuție o posibilă căsătorie.

După nunta lui Iancu, urmează o nouă căsătorie în familia Sterp?

După participarea lui Culiță Sterp la ediția din 2021 a reality-show-ului „Survivor România”, mulți se întrebau când se căsătorește Culiță Sterp cu Daniela Iliescu? Ulterior, după venirea pe lume a micuțului, cu atât mai mult, au apărut din nou întrebări pe această temă.

Acum, odată cu apariția acestor imagine, inevitabil, putem întreba după nunta lui Iancu, urmează o nouă căsătorie în familia Sterp? Când și cum, în cele din urmă doar timpul va da un răspuns.

Ceea ce este cert, însă, este că cei doi se iubesc, și sunt mai fericiți ca oricând, mai ales de când a venit în viața lor și bebelușul.