Au fost împreună în „Pariu cu viața” de la PRO TV. Ce relație au avut, de fapt, Dorian Popa și Alina Eremia în realitate

Au fost împreună în
Dorian Popa și Alina Eremia au fost împreună în "Pariu cu viața" de la PRO TV

Au fost împreună în „Pariu cu viața”, iar fanii cuceriți de povestea lor din serial și-au dorit ca relația de iubire dintre Dorian Popa și Alina Eremia să se concretizeze și în realitate. La cinci ani de la încheierea serialului de la PRO TV, artiștii povestesc cum au stat de fapt lucrurile între ei în acea perioadă.

Dorian Popa, mărturisiri despre relația cu Alina Eremia

Dorian Popa își amintește cu drag de perioada „Pariu cu viața”, prima întâlnire cu actoria, dar și cu colegi minunați, cu care încă a păstrat legătura.

Conform scenariului, în serial, el și Alina Eremia trăiau o frumoasă poveste de iubire. Fanii au fost curioși să afle, dacă această poveste de iubire s-a transpus și în realitate.

Dorian Popa a răspuns acestor curiozități. „Chimia dintre noi ar fi putut chiar să fie la un moment dat, însă profesionalismul cu care am fost crescuți ne-a învățat că este bine să încercăm să păstrăm scânteia acolo, pe platouri, și, dacă nu suntem 100% siguri că putem aduce scânteia și în realitate, să nu stricăm magia de la filmări”, a explicat actorul, conform publicației Viva!.

„Atunci, nefiind sigur, la o vârstă fragedă – aveam doar 21 de ani –, că pot avea o relație cu Alina care să nu pericliteze deloc rolurile, nefiind siguri amândoi, de fapt, am decis să rămânem doar parteneri de filmare și extrem de buni iubiți fictivi”, a declarat artistul pentru viva.ro.

Alina și Dorian, în Pariu cu viața. Serialul s-a bucurat de un mare succes
Alina și Dorian, în Pariu cu viața

Alina Eremia, mărturisiri despre secvența sărutului

Alina Eremia a povestit și ea, la un moment dat, despre experiența „Pariu cu viața”, dar și cum și-a pus proiectul amprenta asupra ei.

„Am avut parte înainte de un training în care ni s-au explicat destul de multe lucruri legate de actorie şi de faptul că noi trebuie să credem în povestea personajelor noastre tocmai pentru a o face cât mai credibilă pentru ca oamenii să rezoneze.

Lucrul acesta s-a întâmplat, am înţeles personajele, am rezonat…şi cu povestea lor. Era o treabă foarte interesantă. A fost ciudat la început, dar pe parcurs ne-am familiarizat şi lucrurile au devenit mai simple, dar la început a fost tare straniu.

Noi făceam repetiţii înainte secvenţelor pe care le filmam…când ajungeam în faţa regizorului de platou lucrurile erau deja stabilite.

Primele secvenţe filmate, când a trebuit să ne sărutăm, au fost destul de dificile, eram nouă în treaba asta. Eram intimidată de tot”, spunea artista.

Dacă pe Dorian Popa, fanii îl pot vedea în curând într-un nou serial tv („Sacrificiul”, de la Antena 1), Alina Eremia a preferat să-și focuseze toată atenția asupra muzicii.