După divorț, Ileana Lazariuc s-a întors la marea ei dragoste. Cum a fost surprinsă fosta soție a lui Ion Țiriac Jr

După divorț, Ileana Lazariuc s-a întors la marea ei dragoste. Cum a fost surprinsă fosta soție a lui Ion Țiriac Jr

După divorțul de Ion Țiriac Jr, Ileana Lazariuc s-a reinventat și s-a întors la marea ei dragoste. Cum a fost surprinsă fiica Anastasiei Lazariuc?

Ileana Lazariuc s-a întors la marea ei dragoste după divorț

Ileana Lazariuc s-a separat de soțul ei, Ion Țiriac Jr., fiul fostului mare jucător de tenis, Ion Țiriac, în 2017, după 10 ani de mariaj. Vestea s-a aflat tocmai în luna octombrie a anului 2019. În vreme ce despre Țiriac Jr. se aude că și-ar fi refăcut viața sentimentală, Ileana nu s-a afișat deocamdată cu niciun alt bărbat.

De altfel, de când cei doi au recunoscut că s-au separat, Ileana a înflorit. Actrița își acordă mai mult timp și s-a întors la modeling, marea ei dragoste, căci, atunci când era măritată, nu apărea nicăieri.

Ce a făcut actrița imediat după divorț?

Ileana Lazariuc și-a făcut bagajele și a plecat în Dubai. În seara în care a ajuns, s-a întâlnit în club cu prietena ei, Mirela Popa, ex-Stelea, fosta soție a lui Bogdan Stelea, care locuiește în Dubai de mai bine de patru ani. Aranjate, fetele și-au postat pe Instagram fotografii din oraș. În timp ce Mirela a optat pentru o rochie cu spatele gol, Ileana și-a afișat bustul generos, în toată splendoarea, într-o rochie decoltată.

Mai mult, fosta soție a milionarului și-a făcut și o schimbare de look după ce a devenit, oficial, o femeie singură. Ileana s-a tuns mai scurt: „În sfârșit pot să spun «Păr scurt, nu-mi pasă»”.

Cuplul și-a anunțat divorțul printr-o declarație comună

„Din dorința de a reduce la tăcere zvonurile, am decis împreună să anunțăm oficial faptul că am divorțat acum doi ani. Nu exisă secrete sau evenimente picante la baza deciziei noastre și am dorit această perioadă de liniște și de discreție atât pentru noi, dar în special pentru copiii noștri, fără să intervină alte speculații și scenarii fabricate”, este declarația celor doi.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI