Geanina de la Insula Iubirii și-a făcut mai multe operații estetice, după filmări. Cum arată acum

Autor: Andrei Simion - 10:02, 17 iul. 2019
Geanina de la Insula Iubirii și-a făcut mai multe operații estetice

Geanina de la Insula Iubirii și-a schimbat look-ul după ce s-au încheiat filmările pentru emisiunea difuzată de postul de televiziune Antena 1. Și-a făcut mai multe operații estetice și pare de nerecunoscut, dar și-a schimbat chiar și atitudinea. Totul pare să aibă legătură cu o nouă poveste de dragoste.

Geanina de la Insula Iubirii și-a făcut mai multe operații estetice

In timpul filmărilor pentru Insula Iubirii, Geanina era blondă și tunsă scurt, dar între timp și-a lăsat părul lung și s-a vopsit brunetă. Tânăra de 22 de ani s-a ocupat de look-ul ei și a decis să facă mai multe schimbări. Și-a făcut extensii de gene și de păr, și-a făcut implanturi și are și buzele mai mari. Geanina s-a fotografiat și a distribuit pozele pe rețelele de socializare.

Nu se știe sigur ce a determinat-o pe Geanina să facă toate aceste schimbări, dar se zvonește că ar avea legătură cu o nouă poveste de dragoste, după ce relația cu Costas s-ar fi încheiat. Bărbatul nu a rezistat tentației și s-a lăsat vrăjit de ispita Nico, în timp ce Geanina a fost sedusă de Andy, care a declarat în cadrul emisiunii Xtra Night Show că și-a propus să o apere și să o schimbe. Lucruri pe care nu a reușit să le realizeze în cele din urmă.

Geanina s-a schimbat radical după Insula Iubirii
Geanina s-a schimbat radical după Insula Iubirii

„Acasă, chiar dacă stăteam acasă amândoi toată ziua – mai aveam un telefon, mai aveam cu cine să vorbesc. Așa ne uităm unul la altul, nici nu avem ce să vorbim”, spunea Geanina în cadrul emisiunii Insula Iubirii.

„Acum o să se uite și o să spună că nu suntem compatibil, că ne plictisim împreună”, spunea și Costas.

Reality show-ul Temptation Island – Insula iubirii a fost filmat pe plajele exotice din Thailanda. Emisiunea este difuzată de postul de televiziune Antena 1, în fiecare zi de luni, de la ora 20:00.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI