După ce a fost la un pas de moarte în 2019, Andreea Bălan pleacă din țară, în primele zile ale lui 2020

După ce a fost la un pas de moarte în 2019, Andreea Bălan pleacă din țară, în primele zile ale lui 2020
După ce a fost la un pas de moarte în 2019, Andreea Bălan pleacă din țară

Andreea Bălan a trecut prin multe provocări în anul 2019, ba chiar a fost la un pas de moarte, însă acum cântăreața se declară fericită. De asemenea, ea a anunțat că urmează să plece într-o vacanță alături de toată familia, prima vacanță în patru. Unde va pleca vedeta de la Antena 1?

Andreea Bălan pleacă din țară, în primele zile ale lui 2020: ”Aceasta este prima vacanţă în 4”

Andreea Bălan, familie, vacanță
Andreea Bălan pleacă din țară. Vedeta va merge în vacanță alături de familia sa

Cântăreața va pleca în vacanță alături de soțul său George Burcea și de cele două fetițe ale lor Ella și Clara în Mauritius, iar Andreea a dezvăluit că aceasta este prima lor vacanță în patru. De asemenea, vedeta le-a promis fanilor că le va povesti cum a decurs călătoria pe vlogul său.

”Pe 3 ianuarie plecăm în vacanţă în Mauritius. Mergem noi doi, cu copiii. O să fie o nebunie…o să detaliez totul pe vlogul meu. Aceasta este prima vacanţă în 4. Tăticul se va înarma cu răbdare, Trebuie să şi filmăm, să şi postăm, ne distrăm, o să fie nebunie”, a declarat Andreea Bălan exclusiv pentru OK!.

Andreea Bălan a fost la un pas de moarte în primăvară, atunci când a adus-o pe lume pe cea de-a doua sa fiică. Vedeta a trecut prin clipe cumplite pe masa de operație, însă datorită medicilor care au acționat la timp, atât vedeta cât si fiica sa sunt sănătoase. De asemenea, anul 2019 a fost un an plin de concerte și muncă pentru Andreea. Însă, aceasta a declarat că trece prin cea mai frumoasă perioadă din viața ei și abia așteaptă să plece în vacanță alături de familia sa.

În noaptea de Revelion, cântăreața a concertat în cinci locații: în Piața Constituției și la alte patru evenimente organizate la diferite hoteluri aflate la munte. Jumătatea trupei Andre va bate palma cu organizatorii pe o sumă ce se va învâti în jurul a 17.000 de euro, comparând cu onorariul primit anul precedent pentru același număr de concerte.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI