06 feb. 2024 | 16:29

Dumitru Dragomir se aliază cu Pescobar. Afacerea de lux pe care cei doi vor să o deschidă

Diverse
Dumitru Dragomir se aliază cu Pescobar. Afacerea de lux pe care cei doi vor să o deschidă
„Dacă nu fac, dacă nu sunt activ, dacă nu am griji, nu simt că trăiesc” - Dumitru Dragomir

Celebrul Dumitru Dragomir este gata de noi investiții, și nu oricum și oriunde. Conform acestuia, se aliază cu Pescobar, fiind vorba de afacerea de lux pe care cei doi vor să o deschidă. Citește mai departe și află despre ce este vorba.

Care este afacerea de lux în care Dumitru Dragomir se aliază cu Pescobar

Se pare că Dumitru Dragomir a luat decizia să se alieze cu Pescobar, și să deschidă o afacere de lux pe care cei doi vor să o deschidă, tocmai în Dubai.

Vezi aici: Cine moşteneşte averea colosală a lui Dumitru Dragomir. Fostul șef al Ligii Profesioniste de Fotbal ştie că lasă totul pe mâini bune

Celebrul fost șef al LPF a luat decizia de a investii bani frumoși într-o nouă afacere, fiind vorba de un restaurant de lux.„Dacă nu fac, dacă nu sunt activ, dacă nu am griji, nu simt că trăiesc”

În același timp, Dragomir spune că va contribui semnificativ în investiție, mai exact în construirea restauranutului, cât despre administrarea acestuia, îl va lăsa pe Pescobar săs e ocupe:

„Mă duc în Dubai câteva zile. Mă duc să vedem dacă se leagă ceva. Nu să îl administrez eu, că nu mă pricep. Da, el să se ocupe. Mă duc eu el. Eu sunt cu contrucțiile, eu îl construiesc. Eu îl fac, dacă găsim așa ceva”, a declarat Dumitru Dragomir, conform celor de la Fanatik.

Dumitru Dragomir: „Nu doar construit, ci tot, tot ce implică” 

Deși nu a dat o cifră exactă, Dumitru Dragomir spune că „eu sunt cel care îl face de la A la Z. Nu doar construit, ci tot, tot ce implică.

„Costă, dar… După aceea vin banii, lunar. El e priceputul, nu eu sunt. Dar eu sunt cel care îl face de la A la Z. Nu doar construit, ci tot, tot ce implică. Dacă vom fi și parteneri, bine, dacă nu… în chirie.

Sunt prea bătrân. Eu am inimă de 50 de ani, dar vârsta e de aproape 80. I-am spus și soției: „Dacă nu fac, dacă nu sunt activ, dacă nu am griji, nu simt că trăiesc”. Nu ne ducem în orb, eu am relații acolo, am oameni. Am opt agenți imobiliari acolo. Ne ducem să și vedem. Acolo este și un prieten de-al nostru, iranian, și are niște brutării…”

Vezi și: Dumitru Dragomir se umple de bani. Ce afacere pune la cale cu un miliardar din Africa de Sud: ”Nici banca nu mă finanța”

Investiție masivă în Dubai, în afacerea de lux pe care cei doi vor să o deschidă

Celebrul Pescobar este și el dispus să investească și el în această afacere, fiind cunoscut deja faptul că deține mai multe restaurante în România, dar toate fiind administrate de tatăl lui Paul Nicolau.

Află despre: Cutremur în România. Ce s-a aflat de afacerile lui Pescobar. De unde ar fi provenit banii lui, de fapt

În ceea ce privește afacerea de lux pe care cei doi vor să o deschidă, același Dumitru Dragomir dezvăluia care sunt costurile pentru licențele pentru băuturi, știindu-se foarte bine că în Dubia sunt cele mai mari taxe.

Numai licența de băuturi costă 250.000 de euro. În fiecare an. Dacă îl iei să îl faci de la 0, nu costă mult, dacă cumperi pământ.

Dacă îl iei să îl faci la cel mai înalt nivel în faci cu 2 milioane. Dacă îl cumperi, tot atât te costă”, a mai spus Dumitru Dragomir, conform sursei citate.

„Dacă nu fac, dacă nu sunt activ, dacă nu am griji, nu simt că trăiesc”

Rămâne de văzut dacă afacerea va avea succes și dacă cei doi vor reuși să culeagă roadele investițiilor, sau nu.

De ce este Dubai un loc bun pentru afacerile europenilor

În ultimii ani, Emiratele Arabe Unite (EAU) au apărut ca o destinație extrem de favorabilă atât pentru investitorii europeni, cât și pentru start-up-uri. Situată la răscrucea Orientului Mijlociu, oferă o multitudine de motive convingătoare pentru ca antreprenorii și investitorii europeni să exploreze oportunitățile de afaceri.

Vezi și: Cât costă carnea, iaurtul, brânza, laptele sau fructele, în supermarketurile din Dubai. Surpriza e mare

În ultimii ani, Emiratele Arabe Unite (EAU) au apărut ca o forță magnetică pentru întreprinderile din întreaga lume, spun analiștii. Printre cei mai captivați se numără investitorii și start-up-urile europene, atrași de economia plină de viață a EAU, de locația strategică și de un amestec de inovație și tradiție.

Unul din motivele pentru care europenii sunt atrași de această zonă, este și faptul că în Dubai există o economie în creștere și locație strategică, Emiratele Arabe Unite mândrindu-se cu o economie înfloritoare, cu o gamă diversă de sectoare, oferind un mediu propice pentru investitorii europeni care doresc să-și diversifice portofoliul.„Dacă nu fac, dacă nu sunt activ, dacă nu am griji, nu simt că trăiesc”

Locația sa strategică acționează ca o punte între Europa, Asia și Africa, prezentând o oportunitate de neegalat de a avea acces la mai multe piețe de la o singură bază.

Citește despre: ‘Sunt soția unui milionar din Dubai’. Câți bani cheltuiește într-o săptămână și ce ‘alocație’ îi dă soțul său

Cu o infrastructură de transport și logistică de ultimă generație, EAU facilitează circulația fără probleme a bunurilor și serviciilor, ceea ce face din această țară un centru strategic pentru ca întreprinderile să își extindă aria de acoperire globală.

Parteneri
Limită la retragerile de numerar. Câți bani cash poți să scoți de la bancomat în România
Redactia.ro
Animalul rar care trăiește doar în România. E considerat un miracol al naturii și face parte dintr-o specie preistorică
Click.ro
Propunerea INDECENTĂ primită de Prințesa Diana de la un celebru miliardar. E INCREDIBIL ce a putut să-i spună!
Vocea.biz
Viața bate filmul! Și-a lăsat bona însărcinată, în timp ce aceasta avea grijă de copilul lui și al soției sale. Protagonistul e un actor cunoscut, urmărit de milioane de români la TV!
Unica.ro
Regele Charles, dispus să se retragă. Anunțul e pregătit
EVZ.ro
Raluca Pastramă, dezvăluiri incendiare după ce a ajuns în sala de judecată cu Pepe, fostul soț. Ce spune mama copiilor artistului
Spynews
Amendă de 1.000 de lei pentru proprietarii de mașini. Vecinii te pot reclama. Este interzis pe spațiul public
Capital.ro
Acasă la Medana și Alin Oprea. Doar în filme mai vezi așa ceva Fără exagerare, imaginile din casa lor întrec orice închipuire
Avantaje
CÂȚI ANI de MUNCĂ ÎȚI TREBUIE! PENTRU o PENSIE DECENTĂ
Mediaflux
Raluca Pastramă, dezvăluiri incendiare după ce a ajuns în sala de judecată cu Pepe, fostul soț. Ce spune mama copiilor artistului
Spynews.ro
De ce nu existau țărani grași acum 100 de ani. Dieta zilnică a strămoșilor noștri o să te surprindă
Realitatea.net
Ce părere are Bianca Drăgușanu despre Selina, iubita lui Victor Slav. Cum se înțeleg cele două: „Nu are de ce să-mi fie frică”
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro