Dumitru Dragomir face praf jucătorul pe care Gigi Becali încearcă să îl vândă: „E destrăbălat, nu se poate!”

Dumitru Dragomir face praf jucătorul pe care Gigi Becali încearcă să îl vândă: „E destrăbălat, nu se poate!”
”Mitică de la Ligă”, sau Dumitru Dragomir, este unul din personajele importante din fotbalul românesc.

”Mitică de la Ligă”, sau Dumitru Dragomir, este unul din personajele importante din fotbalul românesc. Nu de puține ori Dumitru Dragomir a vobit despre ce se întâmplă în fotbalul românesc. De cele mai multe ori ”oracolul din Bălcești” a dovedit că a avut dreptate. Un nou moment de luat în seamă este declarația lui ”Mitică de la Ligă” despre jucătorul pe care Gigi Becali vrea să-l vândă.

„Oracolul din Bălcești” comentează fotbalul românesc

Celebru pentru adevărurile spuse de-a lungul timpului, Dumitru Dragomir a fost o voce importantă în economia fotbalului românesc. Cu vechime în acest sport, încă de pe vremea comunismului, Dumitru Dragomir a demonstrat că știe fotbal și are fler la jucători.

Recentele declarații și pretenții financiare pe care le-ar avea Gigi Becali l-au făcut pe Dumitru Dragomir să reacționeze dur. Afirmațiile „oracolul din Bălcești”au fost pe marginea prestațiilor jucătorului FCSB în ultimul meci de Playoff.

Dumitru Dragomir dă de pâmânt cu Olimpiu Moruțan

Așa cum relatam anterior, Inter-ul și mai nou Valencia sunt interesate de transferul mijlocașului ofensiv de 22 de ani, Olimpiu Moruțan. Astăzi presa italiană anunța că Inter-ul s-ar fi retras de la negocieri. Motivul, unul foarte simplu, Gigi Becali a ridicat pretențiile financiare la 20 de milioane de euro.

Dumitru Dragomir, un om cu fler când vine vorba de fotbaliști, a reacționat imediat. Analiza fostului președinte al LPF vine și în urma prestațiilor mijlocașului din meciul pierdut cu U.Craiova în Playoff, cu 2 la 0.

”Mă așteptam ca FCSB să aibă un cap limpede. Dar Moruțan a vrut iar să iasă el în evidență. Nu-l cheamă nimeni la raport pe Moruțan? Trebuie disciplinat, nu se poate! Doar cu talentul nu faci nimic. E un mare talent, dar e destrăbălat în joc.

Tănase nu poate juca dacă n-are un mijlocaș de creație. Mijlocul FCSB-ului a fost la pământ, acolo s-a jucat meciul. Lipsa lui Olaru duce la pierderea campionatului, ascultați-mă!”, a declarat Dumitru Dragomir.

Pe 25 aprilie, impresarul tânărului Moruțan, Florin Vulturar, era cel care nominaliza echipa Valencia ca fiind interesată, mai nou, de serviciile acestuia. Oferta inițială de 10 milioane de euro, despre care s-ar fi discutat cu Inter, acum, a crescut la 20 de milioane, conform decalrațiilor lui Becali. Cert este că Valencia a intrat pe fir, și s-ar putea ca oferta de 10 milioane să fie acceptată în cele din urmă.

”În urmă cu două săptămâni m-a contactat cineva din Spania, pot spune că e prima tatonare. Unde la 15.000.000 de euro ar fi prețul.

Dacă Gigi Becali a refuzat oferta de 10.000.000 de euro, înseamnă că pune foarte mare preț pe Olimpiu.”, a declarat Florin Vulturar, pentru ProTV.