Ducu Bertzi, la 66 de ani. Ce cadou preferă marele artist român (exclusiv)

Ducu Bertzi a împlinit 66 de ani și și-a aniversat ziua de naștere alături de familie și prieteni.

Artistul și-a amintit cum petrecea pe vremuri, făcând o petrecere pentru toți prietenii care erau născuți în aceeași lună.

Ducu Bertzi a împlinit 66 de ani

Când a venit în București, artistul a cunoscut alte obiceiuri și a ajuns să își petreacă ziua de naștere mai multe zile la rând.

”Când eram copil sau adolescent sărbătoream cu colegii sau prietenii cei mai apropiați. Însă de când am venit la București, am descoperit că ziua de naștere se sărăbătorește altfel. Așa că foarte curând am ajuns să am petreceri și zile la rând.

Pe specialități, dacă pot să spun așa. În prima zi făceam petrecere cu membrii familiei. A doua zi venea rândul celor de la serviciu sau a unor prieteni mai apropiați. Iar cea de a treia devenise rezervată colegilor de scenă, lumii muzicale.

Foarte rar am ajuns să-mi sărbătoresc data de naștere în doar două zile. De cele mai multe ori, era în trei. Acum, în ultima vreme, am redus-o la două!”, a declarat Ducu Bertzi pentru impact.ro.

Anul acesta a sărbătorit tot de două ori. Prima dată pe 21 septembrie, ziua de naștere pe care a petrecut-o în București, acasă, alături de familie și prieteni.

A doua zi a plecat în Maramureș, la Sighetul Marmației, împreună cu mama și sora lui.

Ducu Bertzi, pasionat de pălării

Cât despre cadouri, Ducu Bertzi spune că le-a pierdut șirul, dar există un obiect pe care îl îndrăgește mult.

”Sunt atras de ceva vreme de pălării. Cam de peste tot pe unde m-au purtat pașii m-am întors acasă cu câte o pălărie care mie mi s-a părut mai aparte.

Am încă pălării din diverse colțuri ale lumii, fie că vorbim despre Europa, Canada sau Australia.

Într-un an am primit însă o pălărie original nord-americană de la un amic jurnalist, Alecu Racoviceanu, de care sunt de nedespărțit de ea, de ceva vreme, pe scenă”, a spus el.

El are doi copii și doi nepoți din partea fetei sale Maura.

 ”Maura mi-a făcut o dublă bucurie. Nu doar că mi-a dăruit primul nepot, dar i-a dat ca prenume și denumirea râului ce curge în apropierea orașului meu natal.

Așa se face că o am aproape pe Isa Evelina, dar și pe Domnic Albert. Amândoi par atrași de chitara mea și de microfoanele mele, dar rămâne de văzut ce va rămâne din pasiunea lor actuală atunci când vor crește”, a spus artistul.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI