Fiul lui Andrei Pleșu, „săltat” de mascați într-un caz de consum de droguri

Autor: Andrei Simion - 11:11, 05 apr. 2019
Viva

Mihai Pleșu, fiul lui Andrei Pleșu, a fost reținut sub acuzația de consum de droguri. Pe listă sunt și ciupercile halucinogene.

Fiul lui Andrei Pleșu, alături de alți suspecți, este acuzat că a cultivat canabis și că a consumat ciuperci halucinogene.

Mihai Pleșu a fost reținut pe 5 aprilie, dimineața, de polițiștii antidrog și procurori DIICOT alături de alte șapte persoane. În urma unei acțiuni comune a oamenilor legii din Iași și București, au fost găsite 500 de grame de canabis, ecstasy și ciuperci halucinogene. Au mai fost găsite, în urma perchezițiilor, ustensile folosite la cultivare, cântare electronice, grindere pentru mărunțit canabisul. Adică nimic surprinzător.

Mihai Pleșu a fost prins cu drogurile în timpul unei acțiuni derulate în Iași și București. Au fost efectuate opt percheziții domiciliare, pe raza județului Iași și în muinicipiul București.

În Iași, pe bulevardul Primăverii, descinderile au vizat chiar și un pet shop.

Ziarul de Iași scrie că perchezițiile de la Iași au fost făcute în imobile din Copou, Podu Roș și bulevardul Primăverii. Pe bulevardul Primăverii, descinderile au vizat un Pet Shop.

Cine e Mihai Pleșu

Mihai Pleșu este dintre cei doi fii ai filosofoului Andrei Pleșu. Până la acest moment, el a fost cunoscut drept un tânăr controversat. În 2017, și-a făcut un tatuaj pe spate un desen specific grupării mafiote Yakuza.