08 iun. 2021 | 11:14

Drama unui concurent de la Survivor România. ‘Dureri atroce, am învățat din nou să merg’

Monden
Drama unui concurent de la Survivor România. ‘Dureri atroce, am învățat din nou să merg’
Ce concurent de la Survivor România a trecut printr-o adevărată dramă

Competiția Survivor România aduce extrem de multe probe de foc, așa că nu mulți reușeșc să treacă orice provocare și să ajungă cât mai aproape de marele premiu. Câțiva dintre cei ce au acceptat să meargă în Republica Dominicană au suferit numeroase accidentări sau au fost nevoiți să se întoarcă acasă pentru a se asigura că starea lor de sănătate nu va avea de suferit.

Dureri cumplite pentru un concurent de la Survivor! Ce s-a întâmplat, de fapt

Un fost concurent trăiește o adevărată dramă după ce a fost nevoit să se retragă de la Survivor România 2021 în urma unei accidentări grave. Lucian Barbu a suferit o intervenție chirurgicală la menisc și se simte mult mai bine acum, dar întâmplarea l-a făcut să treacă prin clipe grele. Acesta s-a luptat cu dureri atroce și nu a putut să doarmă în multe nopți.

„Accidentarea a fost o altă cumpăna a vieții pe care a trebuit să o trec „magna cum laude’. Universul mi s-a schimbat total, s-a transformat în unul antagonic, am depins foarte mult de aproapiati și mă simt norocos că am niște persoane absolut superbe lângă mine.

Am fost inactiv , imobilizat la pat, a trebuit să rezist unor dureri atroce , am avut câteva luni în care noaptea am fost privat de somn și multe altele. Cel mai greu a fost că a trebuit să învăț… să merg, dar pot spune că am trecut cu brio peste. Nu știu dacă m-a schimbat cu ceva această accidentare, cert e că mi-am demonstrat mie cât de puternic sunt la nivel mental.”, a zis Lucian Barbu pentru revista Viva!.

Survivor Romania 2021, concurenti, show, drama, accidentare, probleme

Prin ce a trecut Lucian Barbu după Survivor Romania

Lucian Barbu speră să se întoarcă la Survivor: ‘Aș vrea să repet toată experiența’

De asemenea, Lucian Barbu a plecat din Republica Dominicană pentru a se asigura că își va rezolva problemele de sănătate, dar fostul concurent nu își dorea să părăsească show-ul atât de devreme. Acesta și-ar dori din tot sufletul să repete experiența, mai ales pentru că visa de mult timp să ajungă în această aventură. 

„În prima perioada mi-a fost extrem des greu accept faptul că am ieșit din competiție, am avut coșmaruri noaptea în care vizualizam accidentarea… În prima seară petrecută la spital mă ciupeam având în cap gândul infantil că visez, dar, din păcate, aceasta a fost realitatea.

Recunosc sincer că m-a durut mai mult sufletul decât genunchiul pentru că mi-am dorit enorm această aventură, eram calibrat perfect pentru a ajunge până în finală iar visul frumos s-a spulberat într-o fracțiune de secundă.

Aș vrea să repet toată experiență Survivor. Am îmbrățișat toate încărcările de acolo din suflet, inclusiv lipsa hranei, accidentările minore, căldura, frigul, ploaia…..am iubit fiecare secundă petrecută acolo.”, a recunoscut fostul concurent pentru publicația menționată mai sus.

Parteneri
Ireal! Ce face Kate Middleton noaptea pe întuneric. Prințul William a rămas șocat
Redactia.ro
Nedreapta istorie a vilei de pe Docenților nr.7, dăruită din iubire unei celebre actrițe de o frumusețe copleșitoare
Click.ro
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Digi24
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
O fetiță de nici doi ani a murit după ce a înghițit biluţe magnetice. Ce mesaj a transmis mama micuței pentru părinţi: ”Să nu cumpere aşa ceva...”
Spynews
O legendă a cinematografiei a încetat din viață. S-a stins o mare stea
Capital.ro
Se bagă pensiile pe card! S-a aflat exact data la care se vor vira banii, înainte de Paşte
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
VEȘTI bune de la Guvern. Cine beneficiază de PENSIE înainte de termen
Mediaflux
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro