Drama trăită de o vedetă după vacanța în Maldive: ”Cum e posibil să nu te lase să intri în țară?”

Drama trăită de o vedetă după vacanța în Maldive: ”Cum e posibil să nu te lase să intri în țară?”
Drama trăită de o vedetă după vacanța în Maldive

Lista vedetelor care au zburat la început de an în Maldive a fost completată de Andreea Priceputu, Miss World România 2013. Deși a visat că vacanța în paradis îi va aduce relaxarea dorită, modelul a avut parte de un sejur plin de peripeții, în special la revenirea în țara natală.

Miss Worl România 2013 a trăit o dramă după vacanța în Maldive

„Cum poți să ții oameni în izolare care vin din Maldive, iar ei nu au coronavirus și au și test negativ?? CUM? Și nu numai cei din Maldive, toți cei care vin din zonă de risc! Înțeleg să faci carantină dacă ai coronavirus, dacă ai test pozitiv… Eu personal oricum stăteam acasă cu fetița și dacă nu era carantină, dar nu e posibil să îngrădești un om sănătos! Aici, pe insulă, unde noi stăm cazați e destul de pustiu, e lume, dar fiecare cu căsuța lui, și toți am venit aici cu test covid negativ!

Nu știu când se va termina această nebunie! Sunt mulți români care au simptome de covid și nu își fac testul tocmai din motivul de a nu stă în carantină! Și încă ceva cum e posibil să nu te lase să intri în țară dacă nu îți faci test? Ești cetățean român!!!! În lunile martie, aprilie când veneau români în țară din italia din zonă mare cu risc fără test covid cum intrau în țară, nu că aș avea ceva personal cu acei oameni ci pur și simplu am făcut o comparație… Atunci se putea intra în țară, iar acum nu!

Iar atunci probabilitatea de a avea virus era mare pentru că doar așa s-a răspândit în România venind cineva din afară cu el! Iar eu om sănătos să fac carantină?! E greu și enervant de înțeles! Susțin și sunt de acord să se facă test covid pentru siguranța ta și a celor cu care poți lua contact, dar dacă e negativ! Cum să te izolezi 14 zile?”, a scris aceasta pe Facebook.

Românii fac zilnic rezervări pentru vacanța de vară

Deși afară este încă frig, iar pandemia este departe de final, mulți români se gândesc cu speranță la vacanța de vară, mai ales că pe cea de anul trecut au ratat-o.

Impulsionați de campania de vaccinare, zeci de oameni au dat deja avansul pentru la vară. Preferă destinațiile interne, în top fiind litoralul românesc, cu Mamaia și Eforie Nord. „În februarie sunt 3000 de rezervări făcute în doar trei zile”, a declarat Ionuț Nedea, managerul unei platforme online de rezervare.

Pe o singură platformă online s-au rezervat în ianuarie peste 14.000 de vacanțe. Prețul mediu al unui sejur este de 2.700 de lei pentru o familie. Sunt înscrieri timpurii și pentru Grecia, Bulgaria și Turcia.