Dramă și suferință de nedescris într-o familie din Mangalia. O fetiță de doi ani și-a pierdut viața într-un moment de neatenție al mamei

Dramă și suferință de nedescris într-o familie din Mangalia. O fetiță de doi ani și-a pierdut viața într-un moment de neatenție al mamei
Dramă și suferință de nedescris într-o familie din Mangalia. O fetiță de doi ani și-a pierdut viața într-un moment de neatenție al mamei

Durere inimaginabilă în Mangalia, acolo unde o familie își plânge copilul pierdut mult prea devreme, din cauza unui gest de neatenție banal. Din păcate, nimeni nu a mai putut face nimic pentru a-i salva viața acestui îngeraș.

O greșeală minoră i-a răpit copilașul

Un singur moment de neatenție a fost suficient pentru o tragedie care îi va urmări întreaga viața. O fetiță de aproape trei ani a fost lăsată de mama sa singură în cameră, preț de câteva minute. Din păcate, geamul era deschis, dar nimeni nu ar fi putut anticipa o asemenea tragedie.

Din păcate, fetița a fost curioasă să se urce la fereastră, iar mai apoi a încercat să se așeze pe pervaz. Neavând capacitatea să prevadă pericolul care o pândea, micuța s-a dezechilibrat, căzând în gol de la etajul al treilea al blocului în care locuia.

După producerea tragediei medicii au fost solicitați de urgență la fața locului, efectuând toate manevrele de resuscitare pentru a încerca să-i salveze viața. Un echipaj de ambulanţă, un SMURD B şi elicopterul SMURD s-au deplasat de urgenţă la faţa locului. Din păcate, distanța dintre geam și sol ar fi de 12 metri, potrivit martorilor, iar trupul fetiței nu a rezistat șocului mult prea puternic.

Ce au declarat martorii

Vecinii au povestit câteva informații despre familie și despre cazul cutremurător. Aceștia au declarat că totul s-a întâmplat într-o fracțiune de secundă, cât timp mama s-a dus până la bucătărie. Cei care o cunosc pe femeie susțin că aceasta este o mamă foarte protectivă și iubitoare, având încă un băiețel de trei luni.

“ Vecin: Era cu mama în casă. Chiar îi dădea să mănânce, ce-am înţeles şi eu de la vecini, s-a întors puţin în dreapta, în stânga, cum s-o fi întors, şi atunci s-a căţărat, nu ştiu ce să vă zic.

Vecină: Avea grijă, cum să nu, o femeie extraordinară. Şi mai are un băieţel mic, de 3-4 luni, cam aşa. După cum a spus ea, mama, a zis că fracţiune de secundă. Ea s-a dus un pic până în bucătărie şi atunci s-a întâmplat nenorocirea.

În acele câteva momente în care fetiţa de 2 ani şi 7 luni a rămas nesupravegheată s-a întâmplat totul. Copila s-a urcat la geam şi s-a aplecat peste pervaz.

Vecină: Eram în dormitor şi am auzit o bubuitură. Când am ieşit la geam, era exact acolo căzută. Răsufla. Răsufla, răsufla. Şi, când a luat-o salvarea, trăia”, au declarat surse apropiate familiei.

În momentul sosirii medicilor, fetița se afla în stop cardio-respirator. Copilul a fost transportat la spital, acolo unde au fost încercate toate manevrele de salvare, potrivit autorităților competente:

“S-a început de îndată protocolul de resuscitare. Acesta a fost preluat şi transportat la Spitalul Mangalia, acolo unde a fost predată în curs de resucitare. Din păcate, însă, în ciuda eforturilor depuse de colegii mei, cât şi de medici, copilul a fost declarat deceda”, a afirmat Ana Maria Stoica, ISU Dobrogea.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI