Drama puștiului cu nume de milionar. Cu ce se ocupă Gigi Becali Fabrițio la doar 14 ani

Drama puștiului cu nume de milionar. Cu ce se ocupă Gigi Becali Fabrițio la doar 14 ani

Gigi Becali are fani prin toată țara. Astfel se explică de ce un părinte din Cluj a decis să-i dea primului său fiu numele finanțatorului FCSB.

Cu ce se ocupă Gigi Becali Fabrițio la 14 ani

Sunt cunoscute cazurile în care unii părinți adaugă prenumelor copiilor lor și nume de celebrități sau chiar de stadioane. Vă mai aduceți aminte de cărășeanul Sansiro Ciocoi, fotbalistul devenit celebru datorită prenumelui neobișnuit pe care-l purta și care te ducea cu gândul la fotbalul italian, la marele AC Milan. Părinții au avut inspirație și chiar dacă Ciocoi n-a ajuns în Serie A, a jucat totuși la Milanul din Banat, așa cum era supranumită CSM Reșița în anii 90. Timpul s-a scurs și între timp în fotbal și-a făcut simțită prezența tot mai des Gigi Becali, omul care ținea prima pagină a ziarelor cu „isprăvile” sale și e și acum sarea și piperul din emisiunile tv, prin declarațiile sale.

Ei bine, Gigi Becali l-a inspirat pe un părinte din Cluj să aleagă pentru fiul său, drept prenume chiar… Gigi Becali. Gigi Becali, alăturat lui Fabrițio, face senzație. Puștiul are acum 14 ani și vrea să devină fotbalist. Până să-și împlinească visul, Gigi Becali Fabrițio muncește cot la cot alături de tatăl său și vinde legume într-o piață din Cluj. Când timpul îi permite, jonglează și cu mingea, și o face destul de bine.

„Am zis că dacă îmi da bunul Dumnezeu un copil, eu am să-i pun numele Gigi Becali. Recunosc că poate când o să crească el mare, o să aibă câteva întrebări”, a spus Răsvan Lako, tatăl puștiului, pentru ProTV.

Momentan, Gigi Becali Fabrițio vinde legume într-o piață din Cluj, dar visează să ajungă fotbalist Captură Pro TV
Momentan, Gigi Becali Fabrițio vinde legume într-o piață din Cluj, dar visează să ajungă fotbalist Captură Pro TV

Visul lui Gigi Becali Fabrițio

La 14 ani, Gigi Becali Fabrițio visează ca într-o zi să ajungă un fotbalist la fel de bun precum idolul său Dennis Man, de la FCSB. Nu se rușinează de numele său, din contră, e foarte mândru atunci e întrebat cum reacționează colegii când îi aud prenumele.

„Eu le zic că-i frumos numele meu și că sunt fotbalist”, spune Fabrițio.

Abandonat de mamă la naștere, Gigi Becali Fabrițio nu se dă bătut. Deși are doar 14 ani, își ajută tatăl la piață. Nu neglijează nici fotbalul și speră ca într-o zi să ajungă fotbalist și să le ofere o viață mai bună celor patru frați ai săi. Din cauza pandemiei, nu au mai fost acasă de două luni și trăiesc în piața de legume.

Puștiul a mărturisit că idolul său de la FCSB (echipă cu care ține și tatăl său) este Dennis Man. „Dennis Man este preferatul meu de la FCSB, pentru că este foarte bun. Vreau și eu să fiu ca el”, a mai spus Gigi Becali Fabrițio.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI