Drama pe care o trăiește o artistă din România. De ce nu poate să-și vadă fata (exclusiv)

de: Iulia Statie
23 12. 2021

O artistă din România trece prin clipe cumplite. Tatăl fiicei sale a câștigat dreptul în instanță pentru ca micuța să locuiască alături de el, astfel că vedeta nu a mai vorbit cu ea de opt ani. Aceasta se confruntă cu o adevărată dramă, mai ales pentru că și-ar dori să fie aproape de copila ei.

Ce artistă din România nu își poate vedea fiica

Fiica Roxanei Blagu a fost încredințată tatălui său pe când avea doar cinci ani. Vedeta și-a refăcut viața cu Andrei Badiu, alături de care are un băiețel, însă a sperat în tot acest timp că relația cu fiica ei o să se îmbunătățească. Ea i-a trimis fotografii cu frățiorul său, însă nu a primit vreun răspuns.

Vedeta și-a întâlnit fiica recent, în timp ce se plimba prin parc alături de băiatul său și de bona lui. Aceasta a vrut să discute cu micuța, însă aceasta i-a zis că ar trebui să o lase în pace și să îi fie frică de ea.

„M-am întâlnit cu ea, întâmplător. Am rugat bona să ia băiatul, să se ducă mai departe. Mi-a zis să o las în pace. I-am zis că acum e mare și putem sta de vorbă, să-mi spună de ce e supărată pe mine.

Și mi-a răspuns că tocmai pentru că este mare, ar trebui să-mi fie frică de ea. Am întrebat-o de ce, ei îi e frică de mine? Și-mi tot zicea să plec, că sună la poliție că nu o las în pace.

I-am spus că sunt mama ei, custodia e comună, că nu poate pleca niciunde fără acordul meu. Mi-a spus că nu e adevărat, că tati decide totul… M-a filmat și mi-a zis uite, te filmez.

I-am spus că nu-i fac rău, că e copilul meu, că nu mi-e frică de nimic.”, a zis Roxana Blagu pentru Impact.ro.

„Mi-am dat seama că sper în zadar”

Roxana Blagu nu își dorea să își abordeze fiica la început, ci pur și simplu voia să o privească. Totuși, copila, ajunsă la vârsta de 13 ani, a simțit că se uita cineva la ea într-un mod insistent.

„Întâlnirea cu ea mi-a făcut foarte bine, mi-am dat seama că sper în zadar. Inițial, nu aveam de gând să mă duc la ea. Mă tot uitam după ea, o studiam să văd cât a crescut, să-i văd gesturile.

Era cu o prietenă. E frumoasă, mai înaltă decât mine. Ea m-a văzut, a simțit probabil că se uita insistent cineva. Atunci mi-a zis să o las în pace și că ar trebui să-mi fie frică de ea.”, a mai zis vedeta.

Ce s-a întâmplat după ce Roxana Blagu s-a întâlnit cu fiica ei

Roxana a fost contactată de avocați la scurt timp după ce și-a revăzut fiica. Aceasta a fost rugată să dea procura pentru ca micuța să plece peste hotare. Vedeta speră că fiica ei o să se răzgândească la un moment dat și o să își dorească să își întâlnească frățiorul.

„Normal că i-am dat-o. Noi avem custodie comună și ca să iasă din țară are nevoie și de semnătura mea.”, a adăugat vedeta.