Drama pe care o trăiește Denise Rifai. A spus tot adevărul acum

Drama pe care o trăiește Denise Rifai. A spus tot adevărul acum
Drama pe care o trăiește Denise Rifai. A spus tot adevărul acum

La câteva luni de la demisia de la Realitatea TV, Denise Rifai a debutat, zilele trecute, cu “40 de întrebări” pe Kanal D, emisiune care s-a bucurat de un succes uriaş în rândul telespectatorilor. Puţini sunt, însă, cei care ştiu detalii despre viaţa prezentatoarei cu origini iordaniene.

Denise Rifai, adevărul despre ceea ce îi lipseşte

Deşi are o carieră de succes în televiziune şi o familie renumită în Iordania, Denise Rifai recunoaşte că nu a reuşit să îşi îndeplinească toate dorinţele. Prezentatoarea a povestit, pentru Click.ro, marele regret al vieţii sale.

“Toată viața mi-am dorit să am un bărbat al meu și copii. Sunt femeie matură, dar departe de a-mi întemeia o familie și de a face copii. Sunt departe de acel moment care în mod normal ar fi trebuit să se întâmple. Mi-aș fi dorit să am alături un bărbat care să mă iubească, cu care să fiu căsătorită, eu cred în această instituție a căsătoriei, și să am nu unul, ci patru copii: trei băieți și o fată. Dar nu a fost să fie. Viața trăită e foarte diferită de cea imaginată, accept și ideea că poate nu mă voi mărita niciodată, că poate nu voi avea copii. Nu știu ce-mi va oferi viața. Îmi fac profesia cu bună credință și aștept să văd ce mi-a rezervat Dumnezeu, pentru că eu cred în EL, în destin”, a spus realizatoarea TV.

Deşi mereu discretă în ceea ce priveşte viaţa personală, presa de scandal scria în 2016 despre o posibilă relaţie de iubire cu fostul ministru al Finanţelor Eugen Orlando Teodorovici.

„Nu îmi place să vorbesc despre mine, dar răspund cu drag întrebărilor de orice fel. Cea mai indiscretă întrebare care mi s-a pus până acum?! Cu cine m-am iubit. Am și răspuns la acel moment: am iubit și m-a iubit un bărbat”.

Drama pe care o trăiește Denise Rifai. A spus tot adevărul acum
Drama pe care o trăiește Denise Rifai. A spus tot adevărul acum

“40 de întrebări cu Denise Rifai”, succes de la prima ediţie

După ce a plecat de la Realitatea TV, Denise Rifai s-a alăturat postului Kanal D, unde moderează emisiunea “40 de întrebări”. Primul invitat a fost chiar Elena Udrea, care a făcut dezvăluiri senzaţionale.

“Sunt foarte bucuroasă că un post de televiziune generalist, Kanal D, aduce pe piața media din România acest format internațional de mare succes, „40 de întrebări”, și pentru că m-au ales pe mine să fiu realizator. Este o mare onoare pentru mine. Este un format cu o structură riguroasă, cu timpi alocați pentru răspunsuri. Rezultatul este unul excepțional.

Veți vedea interviuri revelatoare, personalități din diferite domenii care fac dezvăluiri în premieră. Pe parcursul celor 40 de întrebări, invitații vor rămâne fară „machiaj”, pentru că răspunsurile lor îi vor ajuta pe cei de acasă să își facă o imagine cât mai aproape de realitate asupra acestora” a declarat Denise Rifai.