Drama părinților lui Răzvan Ciobanu. Ce probleme grave au la doi ani de la moartea designerului

Drama părinților lui Răzvan Ciobanu. Ce probleme grave au la doi ani de la moartea designerului
Drama parintilor lui Razvan Ciobanu, ce probleme grave au la doi ani de la moartea designerului

Au trecut doi ani de când Răzvan Ciobanu a murit. Celebrul designer și-a pierdut viața pe 2 mai 2019, în urma unui accident de mașină cumplit. Părinții îndurerați ai creatorului de modă încă se luptă cu ideea că fiul lor drag nu mai este printre ei. Aceștia nu și-au revenit după dispariția copilului lor și trec prin momente foarte dificile. Ce probleme grave au la doi ani de la moartea fiului lor.

Drama părinților lui Răzvan Ciobanu

Tatăl și mama lui Răzvan Ciobanu s-au retras în zona montană, la pensiunea pe care o dețin în județul Vâlcea, și mai vin din când în când în București doar pentru a vizita mormântul regretatului lor fiu.

Deși sunt persoane foarte cumsecade și știu foarte bine cum să gestioneze o afacere la munte, perioada pandemiei i-a afectat serios și pe Niculae și Elena Ciobanu. Lockdownul i-a speriat clienții, iar acum cei doi se chinuie să se repună pe picioare din punct de vedere financiar.

Potrivit celor de la Wowbiz, părinții regretatului designer Răzvan Ciobanu sunt acționari la o firmă care are ca obiect „comerțul cu amănuntul, cu vânzare predominantă de produse alimentare, băuturi și tutun dar și îmbrăcăminte, încălțăminte sau articole electrocasnice”.

Compania respectivă nu a mai avut activitate în ultimii 10 ani și cea mai rea parte este că firma a acumulat datorii care încă nu au fost achitate. Este vorba de peste 175.000 de lei, datorii totale acumulate în anii în care societatea avea activitate. Pe de altă parte, pensiunea funcționează pe o altă societate care aparține mamei lui Răzvan Ciobanu și care nu are datorii.

Mama lui Răzvan Ciobanu îi organizează o pomană la doi ani de la dispariția designerului

Pe 29 aprilie 2019 Răzvan Ciobanu a împlinit doi ani de când a trecut la cele sfinte, iar cu această ocazie mama designerului vrea să-i organizeze o pomană la doi ani de la dispariție, după ce vor trece sărbătorile pascale.

„Ne pregătim să îi facem pomană lui Răzvan. După Paște o să se întâmple, pentru că acum suntem în post. O să facem o masă cum fac toți creștinii, cu tot felul de mâncăruri, care îi plăceau și lui Răzvan. Noi, după doi ani de la moartea lui, ni-l aducem aminte așa cum era, vesel și plin de viață. Nu îmi doresc să dezvolt acest subiect, pentru că este unul dureros.

Acum câțiva ani, Răzvan Ciobanu și mama sa povesteau la Teo Show că au o legătură fantastică și aproape telepatică.

Mama lui Răzvan Ciobanu: Mă gândesc foarte mult la el și simt dacă ceva este în neregulă. Imediat îi dau telefon: „Ești bine, s-a întâmplat ceva?” Am, așa, o chestie telepatică, cu el

Răzvan Ciobanu: Mama nu are voie să mă sune, ca să-mi spună ceva rău, pentru că, după aceea, dacă se întâmplă ceva, o sun și o cert