Dealer-ul vedetelor a murit azi. Ce a pățit Vasile ”El Magico” Raj, cel acuzat că l-a urmărit pe Răzvan Ciobanu

Dealer-ul vedetelor a murit azi. Ce a pățit Vasile ”El Magico” Raj, cel acuzat că l-a urmărit pe Răzvan Ciobanu
Dealer-ul vedetelor a murit azi

Vasile Ciobanu, cunoscut și ca dealer-ul vedetelor, a murit. Menționăm că ”El Magico” Raj s-a stins din viață în spital, după ce a pierdut lupta cu coronavirusul. Azi, bărbatul care a fost acuzat că l-a urmărit pe Răzvan Ciobanu a murit.

Dealer-ul vedetelor a murit azi

Se pare că noul virus nu l-a doborât și pe Vasile Ciobanu, cel cunoscut ca și dealer-ul vedetelor. Astfel, ”El Magico” Raj, așa cum a fost numit, a murit azi, la spital, după ce a pierdut lupta cu noul coronavirus. Din păcate însă, organismul bărbatului nu a rezistat. Amintim cu această ocazie că Vasile Ciobanu a fost acuzat că l-ar fi urmărit pe regretatul Răzvan Ciobanu, însă mai ales, că acesta ar fi fost posibilul furnizor de droguri al creatorului de modă. În urmă cu un an, acesta declara la Xtra Night Show, că nu i-a dat niciodată droguri designer-ului, că nu erau prieteni și că nicidecum nu l-a urmărit pe acesta.

Mai amintim și că Vasile Ciobanu a fost arestat în anul 2008 și a declarat atunci că a fost doar o simplă confuzie, din cauza numelui.

”Pe Răzvan Ciobanu l-am cunoscut în 2007 sau 2008… Îşi făcuse un magazin pe Calea Victoriei şi m-a invitat şi pe mine la deschidere…Nu am fost prieten cu el, nu sunt prieten cu el. Nu i-am dat droguri. Nu l-am urmărit. În 2008 am fost arestat într-un dosar „Cocaină pentru vip-uri”, la fel cum a fost şi Răzvan Ciobanu „Cocaina pentru vip-uri 2” fost o confuzie. Mă numesc Ciobanu Vasile… Am fost la locul nepotrivit”, a spus atunci Raj, pe numele real Ciobanu Vasile.

Vasile Ciobanu a stat și în închisoare timp de șase ani

Conform surselor Spynews.ro, în anul 2009, Vasile Ciobanu a mai fost încă o dată arestat pentru trafic de droguri. Vasile Ciobanu a fost denumit ”dealer-ul vedetelor”, după ce polițiștii BCCO și procurorii DIICOT au aflat că el ar fi făcut parte din anturajul mai multor vedete, introdus în lumea vedetelor de un creator de modă cunoscut.

De asemenea, Vasile “Raj” Ciobanu a petrecut aproape șase ani în penitenciarul Jilava, după ce procurorii au demonstrat că el este furnizorul de droguri al mai multor vedete din România.

“Am trăit și episoade urâte în închisoare, dar și frumoase. L-am cunsocut pe Sile Cămătaru, alături de care m-am simțit în siguranță, ne-am împrietenit. Nu pot să zic că în tot acest timp nu mi-am apărat și eu demnitatea printre cocalari. Totul era adevărat, eu le dădeam droguri, respectiv cocaină designerilor și tuturor DJ-ilor din București!”, spunea Vasile Ciobanu în mai 2014, atunci când a fost eliberat.